Uoči dodjele nagrada Emmy, mnoge zvijezde pojavile su se na tradicionalnoj zabavi koju je na Beverly Hillsu organizira BAFTA LA. Među njima bio je i glumački bračni par Michael Douglas i Catherine Zeta- Jones, koji su na crvenom tepihu pokazali svoj stil, ali i kemiju koja ne jenjava ni nakon 19 godina braka.

Galerija Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas na crvenom tepihu - 5 Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas na crvenom tepihu Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas na crvenom tepihu - 2 +1 Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas na crvenom tepihu - 3

Lijepa glumica, koja će uskoro napuniti 50 godina, izgledala je zanosno u plavoj haljini na roze pruge koja je istaknula njezinu figuru i naglasila ženstvene obline.

Michael Douglas dobio je zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu - 8 Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas: Ovako muškarac gleda ženu koju ludo voli

Michael Douglas dobio je zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu - 8 Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas: Ovako muškarac gleda ženu koju ludo voli

Haljinu golih ramena, midi duljine, glumica je iskombinirala s bež cipelama na potpeticu te je raspustila svoju prepoznatljivu tamnu kosu.

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas na crvenom tepihu Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas na crvenom tepihu (Foto: Getty Images)

Na crvenom tepihu glumica je za ruku držala 74-godišnjeg supruga s kojim ju je 1998. godine upoznao glumac Danny DeVito. Godinu dana nakon upoznavanja su se zaručili, a potom i vjenčali u New Yorku u studenom 2000. godine.

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas na crvenom tepihu - 2 Lijepa glumica odjenula je haljinu koja je istaknula njezinu figuru (Foto: Getty Images)

Pogledajte i začuđujuća haljina američke prve dame kojoj ni najveći kritičari nisu našli manu:

Melania Trump: Začuđujuća haljina prve dame kojoj ni najveći kritičari nisu našli manu Melania Trump - 4 Melania Trump - 3 Melania Trump - 1 +0 Melania Trump - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju