Otkako je Donald Trump krenuo u osvajanje glasova za drugi mandat na funkciji predsjednika Sjedinjenih Američkih Država, njegova supruga Melanija suptilno je promijenila svoj modni stil.

Galerija

Neki su primjetili kako se u njezinoj kolekciji i dalje se nalaze elegantni modni komadi, no oni sve rijeđe naglašavaju putenu siluetu prve dame SAD-a.

Na drugoj državničkoj večeri u Bijeloj kući, koja je održana u čast australskog premijera Scotta Morrisona i njegove žene Jenny poznata je Slovenka odabrala haljinu koja je podignula brojne obrve.

Umjesto za pripijenu večernju haljinu koje je često znala nositi u sličnim prigodama, Melania Trump radije se odlučila za lepršavu kreaciju brenda J. Mendel.

Točnije, odabrala je široku maksi haljinu do poda u svijetlozelenoj boji s prozirnim rukavima koja se prodaje po cijeni od oko 6000 američkih dolara, odnosno oko 40.000 kuna, ali koja se na sniženju može zgrabiti za četvrtinu tog iznosa.

Romantična haljina brenda J. Mendel
Romantična haljina brenda J. Mendel (Foto: AFP)

Romantičnu haljinu sparila je sa cipelama na visoku potpeticu u odgovarajućoj boji. Iako je mnoge iznenadila svojim modnim izborom, niti najveći kritičari nisu našli manu ovom Melanijom izdanju.

Štoviše, mnogi su zaključili da u haljini J. Mendel izgleda poput princeze.

Pogledajte i na kojeg šarmera nije imuna ni Melanija Trump:

Ma, tko bi joj zamjerio! Šarmer na kojeg nije imuna ni Melania Trump