Otkako je Donald Trump krenuo u osvajanje glasova za drugi mandat na funkciji predsjednika Sjedinjenih Američkih Država, njegova supruga Melanija suptilno je promijenila svoj modni stil.

Galerija Melania Trump - 4 Melania Trump - 3 Melania Trump - 1 +0 Romantična haljina brenda J. Mendel

Neki su primjetili kako se u njezinoj kolekciji i dalje se nalaze elegantni modni komadi, no oni sve rijeđe naglašavaju putenu siluetu prve dame SAD-a.

Na drugoj državničkoj večeri u Bijeloj kući, koja je održana u čast australskog premijera Scotta Morrisona i njegove žene Jenny poznata je Slovenka odabrala haljinu koja je podignula brojne obrve.

Melania Trump Melania Trump: Kombinacija koja ne krade pažnju glavnoj zvijezdi događanja

Umjesto za pripijenu večernju haljinu koje je često znala nositi u sličnim prigodama, Melania Trump radije se odlučila za lepršavu kreaciju brenda J. Mendel.

Točnije, odabrala je široku maksi haljinu do poda u svijetlozelenoj boji s prozirnim rukavima koja se prodaje po cijeni od oko 6000 američkih dolara, odnosno oko 40.000 kuna, ali koja se na sniženju može zgrabiti za četvrtinu tog iznosa.

Melania Trump - 2 Romantična haljina brenda J. Mendel (Foto: AFP)

Romantičnu haljinu sparila je sa cipelama na visoku potpeticu u odgovarajućoj boji. Iako je mnoge iznenadila svojim modnim izborom, niti najveći kritičari nisu našli manu ovom Melanijom izdanju.

Štoviše, mnogi su zaključili da u haljini J. Mendel izgleda poput princeze.

Pogledajte i na kojeg šarmera nije imuna ni Melanija Trump:

Ma, tko bi joj zamjerio! Šarmer na kojeg nije imuna ni Melania Trump Melania Trump Justin Trudeau i Melania Trump srdačno su se pozdravili Justin Trudeau čak i Donaldu Trumpu izaziva osmijeh na licu +4 Catherine Middleton i Justin Trudeau 2016. u Kanadi

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju