Ponekad nas osoba osvoji na prvu i imamo osjećaj kao da se poznajemo godinama i kao da već dugo gradimo čvrstu ljubav. Toj osobi vjerujemo jer nas čini sretnima, a leptirići koje osjećamo ponekad nam na glavu znaju staviti ružičaste naočale.

Je li vam se ikad dogodilo da netko učini nešto lijepo za vas, a vama se odmah pojave intimni osjećaji koji su u isto vrijeme divni i zastrašujući?

Zaljubljenost je toliko intenzivna da je nerijetko miješamo s ljubavlju, a onda ostanemo povrijeđeni jer spoznamo da osoba u koju smo se zaljubili nema iste osjećaje kao i mi. Neke od nas su emotivnije, a neke čvršće, neke u odnos daju cijelu sebe, a neke podižu kočnicu koja im pomaže da kontroliraju svoje osjećaje.

Svatko od nas je slab na ljubav, ali ova četiri horoskopska znaka se zaljube preko ušiju zaista ekspresno.

Rak

Rakovi su zasigurno najemotivniji horoskopski znakovi. Ako nešto lijepo učinite za raka, odmah će vas gledati kao najboljeg prijatelja. Svaka emocija kod ovog horoskopskog znaka je uvijek posebno izražena. I tuga i sreća su toliko intenzivne da ih nikada ne mogu sakriti, a kad se zaljube mogu biti pomalo naivni.

Raka možete vrlo lako povrijediti pa budite pažljivi s ovim emotivnim znakom. Kad ih zaboli ljubav, znaju se povući i utopiti u svojoj tuzi. S druge strane, ako im uzvratite ljubav, osjećat ćete se zaista posebno i voljeno.

Vaga

Vage su jako pozitivne, energične i sretne osobe. Ako ćemo se voditi poznatom uzrečicom – što zračiš, to privlačiš, nije niti čudno što vage stalno imaju udvarače. To je razlog što su vage često zaljubljene. Dovoljna je jedna lijepa riječ da vaga stvori lepršave osjećaje.

Iako brzo osjećaju ljubav, osobe u ovom znaku će je teško priznati. Zatvorit će se u sebe i same se nositi sa svojim osjećajima. Ako im ne pokažete da vam je stalo, možda nikad nećete saznati da su se zaljubile u vas.

Ovan

Ako osoba u znaku ovna upozna avanturista, zaljubit će se u tren oka. Ovnova ljubav je iskrena i čvrsta, ali nije lepršava i naivna. Ako ovan padne na vas, teško će vam priznati, ali neće moći sakriti svoju zaljubljenost.

Ovan je u uzvraćenoj ljubavi najtoplija osoba, ali ako mu uskratite ljubav, lako će potonuti i izgubiti vjeru u ljubav.

Pružanje podrške Tri najplemenitija horoskopska znaka koja vrijedi imati u životu

Slika nije dostupna Ja, ja i samo ja: Tri horoskopska znaka koja su puuuno sebičnija od drugih

Riba

Ribe su sanjari koji se brzo izgube u svojoj mašti. U glavi imaju savršenu sliku ljubavi pa ju brzo integriraju u stvarnost, a to za njih može biti loše. Nakon par spojeva, ribe su već u ljubavi, a racionalnost u kontekstu intimnih osjećaja je nepoznanica za ovaj znak.

Ribe će se brzo zaljubiti i otvoreno će vam to reći. Ako im uzvratite ljubav, imat ćete intenzivan, zabavan i kvalitetan odnos u kojem će vaš partner u znaku ribe stalno pokazivati koliko ste mu posebni.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju