Mnogi od nas ne mogu maksimalno uživati u seksu ako druga osoba također ne uživa. Tek kad je zadovoljstvo obostrano, možemo govoriti u dobrom seksu.

Većina žena složit će se da kvalitetan seks nije isključivo fizičke prirode. Ljubav prema vlastitom tijelu i samopouzdanje puno su važniji elementi za uzbuđenje.

Astrologija kaže da ekstrovertirani ljudi najviše uživaju u seksu jer su najopušteniji i najotvoreniji. U nastavku možete provjeriti je li se i vaš horoskopski znak našao na listi onih koji su najbolji u krevetu.

1. Škorpion

Škorpioni su poznati po svom intenzivnom seksualnom apetitu. Njihova seksualna inteligencija jako je razvijena, pa vrlo lako mogu razlikovati emocije od tjelesnog zadovoljstva. Škorpion vlada osmom kućom Zodijaka, u kojoj do izražaja dolaze upravo seks i strast.

Jedna je od glavnih osobina škorpiona senzualnost koja je baš zarazna. Škorpion ima puno samopouzdanja i smatra da seks i sram ne idu u istu rečenicu. Iako mogu vrlo lako odvojiti seks od emocija, ipak najviše uživaju u seksu s voljenom osobom.

2. Lav

Kraljice horoskopa također su našle svoje mjesto na listi najboljih u krevetu. Rođeni vođe svoje sposobnosti pokazuju i pod plahtama. Bez srama će reći što ih uzbuđuje i predložiti partneru razne pikanterije koje će ga izuti iz cipela.

Realiziranje fetiša, seksi odjeća, igračke i razna pomagala sastavni su dio seksualnog života prosječnog horoskopskog lava.

Lavice smatraju da seks postoji za uživanje pa će svaka avantura pod plahtama u kojoj sudjeluje jedna lavica biti avantura za pamćenje. Svjesne su svojih kvaliteta, a znaju da treba poraditi i na muškom egu kako bi seks bio savršen. Velikodušne su, zaigrane i luckaste i mnogi će ih izdvojiti kao najseksepilnije žene horoskopa.

3. Ovan

Ovnovi su avanturisti koje će mnogi opisati kao glavne seksualne akrobate horoskopa. Jako su inovativni, pa s njima nikad nije dosadno.

Osim što će predlagati razne vratolomije koje će začiniti svaki odnos, izrazito su posvećeni partneru. Ipak, treba biti svjestan da su posvećeni kako bi se pokazali u najboljem svjetlu, a ne kako bi uistinu zadovoljstvo partnera stavili na prvo mjesto. Najsebičniji znak najbolje prolazi u seksualnom životu jer su mu zvijezde naklonjene i uvijek mu šalju ono što im treba.
Bilo da traži ljubav ili seks, ovaj inteligentni znak uvijek zna kako realizirati svoje želje i potrebe.

4. Ribe

Nježne ribe na prvu se čine kao sramežljiva nevinašca. Međutim, jednom kad se opuste, u njima se probude strastvene osobe koje uživaju u seksu, a baš zbog toga jedan su od najboljih seksualnih partnera od svih horoskopskih znakova.

Bikovi, strijelci i ribe su, kažu strolozi, najbolji supruzi Je li i vaš na popisu? Ova tri horoskopska znaka su najbolji muževi

Astrologija nam otkriva koji horoskopski znakovi najviše razmišljaju o seksu Jeste li među njima? Tri horoskopska znaka koja imaju najveću želju za seksom

Ribe su poznate kao veliki kreativci s razvijenom maštom. Upravo zbog toga s njima također nikad nije dosadno. Teško će emotivna riba pristati samo na seks, ali ako osvojite njezine emocije, dobit ćete strastvenog partnera u krevetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju