Neizostavni dodatak jesenskom ugođaju u domu svakako su mirisne svijeće. Zahvaljujući ambalaži u kojoj se nalaze, mogu biti i lijepa dekoracija.

Galerija Mirisne svijeće iz trgovine H&M Home - 1 Mirisne svijeće iz trgovine H&M Home - 4 Mirisne svijeće iz trgovine H&M Home - 6 +2 H&M Home, 9,99 eura (74 kune)  

Kada se spoje fina, ugodna aroma i privlačno pakiranje dobijemo mirisnu svijeću koju će svatko rado dobiti na poklon ili je pokloniti sam sebi. U internet trgovini H&M Home pronašli smo dekorativne mirisne svijeće upakirane u divne kutijice, odnosno staklenke ukrašene resama na poklopcu.

U ponudi je mirisna svijeća u čaši upakirana u kutijicu ukrašenu egzotičnim motivima koja dolazi u plavoj (miris smokve) i žutoj (miris limunske trave) boji te u staklenci u tamnozelenoj (miris bergamota) i zagasito ružičastoj (miris grejpa) boji.

Mirisne svijeće iz trgovine H&M Home - 3 H&M Home, 14,99 eura (111 kuna) (Foto: H&M Home)

Šlapice za čišćenje podova Gift Republica - 3 S likom slatke ljame: Čupave šlapice za najlakše čišćenje poda u domu

Medena jastučnica s ušima iz trgovine H&M Home - 2 Medene jastučnice s ušima od 37 kuna koje će voljeti i djeca i odrasli

Resice kao dekoracija na poklopcu detalj su koji ove mirisne svijeće čini još ljepšima i pravim izborom za ukrašavanje doma šarmantnim, mirišljavim detaljima.

Pogledajte i 10 pristupačnih detalja za kraljevski dojam u domu:

Od 35 do 180 kuna: 10 pristupačnih detalja za kraljevski dojam u domu Dnevna soba Detalji za dom pristupačnih cijena za kraljevski dojam - 4 Detalji za dom pristupačnih cijena za kraljevski dojam - 3 +7 Detalji za dom pristupačnih cijena za kraljevski dojam - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju