Da bi u vašem domu vladao kraljevski dojam, ne morate ga opremiti skupim namještajem. Dovoljno će biti ukrasiti ga s nekoliko detalja s daškom luksuza i glamura.

Galerija Dnevna soba Detalji za dom pristupačnih cijena za kraljevski dojam - 4 Detalji za dom pristupačnih cijena za kraljevski dojam - 3 +7 lull.hr, 179 kn  

Kada govorimo o kraljevskom dojmu, prva asocijacija svakako je zlatna boja. Zlatna je oduvijek bila simbol bogatstva i luksuza, a ujedno je i vrlo prilagodljiva zbog čega će se lako i lijepo uklopiti u svaki stil uređenja doma.

"Aristokratski" dojam postići ćete i detaljima poput krupnog cvjetnog uzorka u tamnijim bojama, masivne, raskošne tegle za cvijeće, taburea s resama u elegantnoj sivoj boji ili metalne dekorativne košare čiji oblik podsjeća na krunu.

Detalji za dom pristupačnih cijena za kraljevski dojam - 9 Zara Home, 139 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Kuhinja Sitnica od sedam kuna koja može transformirati čitavu kuhinju

Kako povećati mali stan? - 3 Kako povećati mali stan? Trikovi s kojima ćete "izmisliti" nove kvadrate u domu

Inspirirajte se za uređenje vlastitog životnog prostora i u fotogaleriji provjerite kakve smo detalje pristupačnih cijena za kraljevski dojam u domu pronašli u trgovinama. Vjerujemo da ćete među ovim dekorativnim sitnicama cjenovnog ranga od 35 do 179,90 kuna pronaći nešto po vlastitom ukusu.

Razgledajte i kuću u kojoj je Meghan Markle živjela s bivšim suprugom:

Razgledajte kuću u kojoj je Meghan Markle živjela s bivšim suprugom Kuća u kojoj je Meghan Markle živjela prije udaje za princa Harryja prodaje se za 1,8 milijuna dolara - 6 Kuća u kojoj je Meghan Markle živjela prije udaje za princa Harryja prodaje se za 1,8 milijuna dolara - 2 Kuća u kojoj je Meghan Markle živjela prije udaje za princa Harryja prodaje se za 1,8 milijuna dolara - 3 +6 Kuća u kojoj je Meghan Markle živjela prije udaje za princa Harryja prodaje se za 1,8 milijuna dolara - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju