Čini vam se da dan ima premalo sati i ne stižete obaviti sve svoje obveze? Opustite se, obucite svoje nove šlapice i kućanski poslovi obavit će se “sami od sebe”.

Galerija Šlapice za čišćenje podova Gift Republica - 3 Šlapice za čišćenje podova Gift Republica - 4 Šlapice za čišćenje podova Gift Republica - 1 +0 Šlapice za čišćenje veliki su hit na Asosu

Ovo je bar bila glavna misao vodilja iza novih šlapica za čišćenje brenda Gift Republic, koje su postale pravi hit otkako se prodaju na stranicama Asosa.

Riječ je o čupavim ružičastim šlapicama od 100 posto akrila s likom ljame koje “glume” mop za čišćenje podova.

Šlapice za čišćenje podova Gift Republica - 2 Šlapice za čišćenje veliki su hit na Asosu (Foto: Gift Republic / Asos)

Obucite ih, prošećite se po domu i podovi će zablistati novim sjajem. Potom ih skinite, obrišite te spremite u ormar za trenutak kada će vam biti ponovo potrebne.

Jedna veličina šlapica pristaje svim brojevima, a prodaju se na Asosu po cijeni od 13 britanskih funti, odnosno oko 109 kuna.

Pogledajte i 10 flafastih šlapica u kojima će vam noge uvijek biti tople:

Ima i s likom pande: 10 flafastih papuča za tople noge Flafaste papuče uvijek su dobar izbor za jesenske dane i večeri Flafaste papuče iz trgovina - 7 Flafaste papuče iz trgovina - 4 +7 Flafaste papuče iz trgovina - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju