Ne treba previše objašnjavati zašto su traperice omiljen ženski odjevni komad. Zahvaljujući svojoj svestranosti, postale su nezaobilazan dio naših ormara i kombinacija za gotovo sve prigode, uključujući i večernje.

Galerija Traperice u glamuroznoj street style kombinaciji Traperice u kombinaciji sa šljokičastim topom +0 Traperice u kombinaciji s topom neutralne boje i efektnim zlatnim detaljima

Nekada ih nismo nosili u glamuroznijim izdanjima, ali danas su one itekako poželjne u takvim prigodama. Potvrdio je to i stilist Marko Grubnić u našem modnom videoserijalu Dreskod.

Klasične plave traperice u zagrebačkom street style izdanju 30 zagrebačkih street style izdanja u kojima vladaju traperice

"Ako želite stvoriti savršenu kombinaciju za večernji izlazak, traperice mogu biti, rekao bih, čak i najbolji izbor. U kombinaciji za večernji izlazak itekako vole šljokice i taj party look. Dakle, usudite se kombinirati svoje omiljene traperice sa šljokičastom torbom, cipelama, nekakvim statement nakitom. Sigurno nećete pogriješiti. Svima ćete oduzeti dah, vjerujte mi", poručio je.

Kako bismo dokazali da traperice stvarno mogu savršeno funkcionirati u glamuroznijim izdanjima, osmislili smo dvije kombinacije s efektnim dodacima koje možete razgledati u nastavku.

Kombinacija s trapericama i upečatljivim šljokičastim topom Srebrni top, Bershka Loriblu, 465 EUR Pull & Bear, 22,99 EUR +2 Aldo, 74 EUR

Traperice u kombinaciji sa šljokičastim topom Traperice u kombinaciji sa šljokičastim topom (Foto: Internetske stranice proizvođača i trgovca)

Traperice s topom neutralne boje i efektnim zlatnim detaljima Kombinacija Reserved, 49,99 EUR Parfois, 39,99 EUR +2 Zara, 29,95 EUR

Traperice u kombinaciji s topom neutralne boje i efektnim zlatnim detaljima Traperice u kombinaciji s topom neutralne boje i efektnim zlatnim detaljima (Foto: Internetske stranice proizvođača i trgovca)

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju