Dobar sako, gležnjače na blok potpeticu, obična bijela majica, bež baloner... sve su to modni klasici koji su neizostavan dio mnogih garderoba.

Galerija Cate Blanchett Katie Holmes Ashley Roberts +12 Irina Shayk

No, pored svega navedenog tu je onaj još jedan bezvremenski komad bez kojeg je ženska garderba nezamisliva. Pričamo o trapericama.

Iako one postoje, žene koje u svom ormaru nemaju nekoliko pari traperica su rijetke. Uopće nije potrebno previše pričati i pisati o svestranosti traperica.

Toliko ih volimo da su svoje mjesto dobile u raznim prigodama. Nosimo ih, naravno, kao dio dnevnih kombinacija, ali traperice obožavamo nositi i u večernjim prigodama.

U svakom slučaju, dobar par traperica je obavezan dio gotovo svake garderobe, a iznimka nisi ni slavne žene.

Ashley Roberts Ashley Roberts (Foto: Profimedia)

Kada nisu na crvenom tepihu, odjevene u raskošne haljine, slavne žene također posežu za omiljenim trapericama. Njihove kombinacije u trapericama za svaki dan mogu vam poslužiti kao izvor modne inspiracije.

Jennifer Lopez Jennifer Lopez (Foto: Profimedia)

Sve što trebate napraviti je vratiti se na početak teksta i zaviriti u galeriju u kojoj vas čeka 15 slavnih žena u trapericama. Uz traperice nose gležnjače, loaferice, tenisice, ali i štikle. Nose i bluze, majice, sakoe, košulje...tako da svatko može pronaći izdanje za kopiranje kada vam ponestane ideja što odjenuti.

Nosite li ih? Četiri modela traperica koja će biti jako popularna u 2024. godini Jennifer Lopez u vrećastim trapericama Uske trapezaste traperice bit će veliki hit Nosit će se i isprani modeli +1 Podvrnute traperice

15 modela traperica koje će ove godine biti u prvom planu s.Oliver, 59,99 eura Pull&Bear, 22,99 eura Stradivarius, 25,99 eura +12 H&M, 20,99 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju