Glumica Charlize Theron bila je jedna od gošći gala večeru magazina Porter pod nazivom "Incredible Women" (nevjerojatne žene).

Galerija Charlize Theron Charlize Theron na gala večeri Charlize Theron +0 Dijamantni lanac za tijelo brenda Jacquie Aiche glumica je nosila ispod haljine

Magazin treći put po redu organizira večeru hrabrim damama iz raznih inicijativa koje se bore za prava žena i manjina.

Charlize Theron jedna je od poznatijih aktivistica u Hollywoodu. Glumica je 2007. godine pokrenula inicijativu "Africa Outreach Project" koja pomaže oboljelima od AIDS-a u Africi, a sudjeluje i u brojnim UN-ovim kampanjama za borbu protiv seksualnog nasilja nad ženama.

Charlize Theron na gala večeri Charlize Theron na gala večeri (Foto: Getty Images)

Slavna ljepotica za ovu galu odjenula je crnu haljinu modne kuće Givenchy u kombinaciji s čizmicama od brušene kože u istoj boji, a svoje izdanje nadopunila je samo nakitom.

Pomalo čudan, ali zanimljiv i efektan odabir bio je dijamantni lanac za tijelo brenda Jacquie Aiche koji je Charlize odlučila staviti – ispod haljine.

Sviđa li vam se ovakav način nošenja nakita?

glasova:

Radi se o neuobičajenom načinu nošenja ovog tipa nakita, ali svaka igra s modnim dodacima je dobrodošla. Charlize voli svoja izdanja začiniti nekonvencionalnim odjevnim komadima, dodacima ili obućom pa je tako jednom prilikom nosila zanimljive sandale s efektom najlonki.

Dijamantni lanac za tijelo brenda Jacquie Aiche glumica je nosila ispod haljine Dijamantni lanac za tijelo brenda Jacquie Aiche glumica je nosila ispod haljine (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju