Glumica Charlize Theron bila je jedna od gošći gala večeru magazina Porter pod nazivom "Incredible Women" (nevjerojatne žene).

GalerijaMagazin treći put po redu organizira večeru hrabrim damama iz raznih inicijativa koje se bore za prava žena i manjina.

Charlize Theron jedna je od poznatijih aktivistica u Hollywoodu. Glumica je 2007. godine pokrenula inicijativu "Africa Outreach Project" koja pomaže oboljelima od AIDS-a u Africi, a sudjeluje i u brojnim UN-ovim kampanjama za borbu protiv seksualnog nasilja nad ženama.

Charlize Theron na gala večeri
Charlize Theron na gala večeri (Foto: Getty Images)

Slavna ljepotica za ovu galu odjenula je crnu haljinu modne kuće Givenchy u kombinaciji s čizmicama od brušene kože u istoj boji, a svoje izdanje nadopunila je samo nakitom.

Pomalo čudan, ali zanimljiv i efektan odabir bio je dijamantni lanac za tijelo brenda Jacquie Aiche koji je Charlize odlučila staviti – ispod haljine.

Ankete

(7243) Sviđa li vam se ovakav način nošenja nakita?

rezultati povratak glasova233
rezultati

Radi se o neuobičajenom načinu nošenja ovog tipa nakita, ali svaka igra s modnim dodacima je dobrodošla. Charlize voli svoja izdanja začiniti nekonvencionalnim odjevnim komadima, dodacima ili obućom pa je tako jednom prilikom nosila zanimljive sandale s efektom najlonki.

Dijamantni lanac za tijelo brenda Jacquie Aiche glumica je nosila ispod haljine
Dijamantni lanac za tijelo brenda Jacquie Aiche glumica je nosila ispod haljine (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju