Oskarovka Charlize Theron, čini se, ima novu najdražu odjevnu kombinaciju za tople jesenske dane u Los Angelesu. Glumica obožava nositi najudobnije natikače kakve u toplim mjesecima stalno viđamo i na hrvatskim ulicama.

Galerija

 

Za obavljanje svakodnevnih obveza i kupovinu Charlize Theron odjenula je udobnu i jednostavnu, a opet upečatljivu odjevnu kombinaciju. Bijele traperice komotnijeg kroja koje idu u lagani trapez 44-godišnja glumica kombinirala je uz crnu majicu s natpisom Patti Smith i slikom glazbene ikone. Outfitu je dodala svjetlosmeđi šešir i praktičnu crnu torbu, a posebno su se istaknule njezine bijele natikače poznatog brenda Birkenstock.

Charlize Theron: Kombinacija s plisiranom suknjom koju bi mnoge žene ipak preskočile

Charlize nosi model Arizona s dva deblja remenčića koje dobro drže stopalo, pa suzbog toga vrlo stabilne te pogodne i za duže hodanje. Popularne "birkenstokice" često se nazivaju najudobnijim natikačama, a u ljetnim mjesecima viđamo ih i na našim ulicama. Istu odjevnu kombinaciju Charlize Theron nosila je i prije tri dana kada je svoju kćerkicu vodila na sat plesa.

Charlize Theron u natikačama kakve obožavaju nositi i Hrvatice - 2
Istu odjevnu kombinaciju Charlize Theron nosila je i prije tri dana kada je svoju kćerkicu vodila na sat plesa (Foto: Profimedia)