Charlize Theron u kupnju nerijetko odlazi u tajicama i odjevnim kombinacijama koje podsjećaju na outfite za vježbanje. Očito je da se slavna oskarovka u takvoj odjeći osjeća dobro i ugodno i da joj je to najbolji izbor za obavljanje svakodnevnih obveza.

Galerija Charlize Theron u bijelim tenisicama i crnim tajicama - 1 Charlize Theron u bijelim tenisicama i crnim tajicama - 4 Charlize Theron u bijelim tenisicama i crnim tajicama - 2 +0 Charlize Theron u bijelim tenisicama brenda Nike i crnim tajicama Adidas by Stella McCartney

Za odlazak u nabavku namirnica u trgovinu na Beverly Hillsu Charlize Theron odjenula je potpuno crni outfit, tajice, kraću jaknu i top te crnu šiltericu sa slikom palme s prednje strane kojom se glumica zaštitila od kalifornijskog sunca.

Za obuću je odabrala kontrast crnoj, platnene bijele tenisice sa sivim detaljima brenda Nike koje djeluju vrlo lagane i udobne. Bijele tenisice mnogim su ženama jedan od najdražih pari obuće, između ostalog i zbog toga jer se mogu nositi i u finijim odjevnim kombinacijama, pa su itekako dobrodošle u svakoj ženskoj garderobi.

Charlize Theron: Riskantan odjevni komad koji žene (opravdano) često zaobilaze u dućanu Charlize Theron u traper-kombinezonu i natikačama - 3 Charlize Theron u traper-kombinezonu i natikačama - 1 +0 Charlize Theron u traper-kombinezonu i natikačama - 2

Jane Fonda očarala je svijet svojom ljepotom Ljepotice za pamćenje: Deset slavnih glumica koje su lako mogle postati i supermodeli

Uz dobre bijele tenisice dovoljne će biti i najobičnije tajice za stajling koji će biti primijećen i u kojem će se žena osjećati dobro.

Charlize Theron u bijelim tenisicama i crnim tajicama - 3 Charlize Theron u bijelim tenisicama brenda Nike i crnim tajicama Adidas by Stella McCartney (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju