Charlize Theron odradila je još jedan trening, u teretani na Beverly Hillsu. Prelijepa glumica čija atletska građa tijela uvijek privlači pažnju, za vježbanje izabire najudobnije, praktične odjevne komade, a tako je bilo i ovoga puta.

Galerija Charlize Theron u upečatljivim tajicama i tenisicama - 1 Charlize Theron u upečatljivim tajicama i tenisicama - 2 Charlize Theron u upečatljivim tajicama i tenisicama - 4 +5 Charlize Theron nosi tajice u žarkoj narančastoj boji

Jednostavni crni top bez rukava Charlize Theron nosila je uz tajice vrlo upečatljive boje. Glumica je odabrala model u žarko narančastoj boji kakav se ne bi usudila nositi svaka žena, pogotovo uz majicu koja ne prekriva stražnjicu.

Slika nije dostupna Charlize Theron: "Pametne" tajice u kojima noge izgledaju vitkije i duže

No, Charlize je tajice u "vrištećoj" boji nosila samopouzdano, istaknuvši u njima rezultate truda uloženog u teretani. Sportski look 45-godišnja zvijezda zaokružila je s crno-bijelim tenisicama brenda Nike, modelom Revolution 5. Tenisice su djelomično mrežaste što ih čini prozračnima te iznutra imaju jastučiće za tabane koji ublažavaju udarce, a vrlo su i stabilne što ih čini idealnim izborom za vježbanje.

Charlize Theron: Tenisice uz koje su i najobičnije tajice dovoljne za top dojam Charlize Theron u tajicama i bijelim tenisicama modne kuće Prada - 4 Charlize Theron u tajicama i bijelim tenisicama modne kuće Prada - 3 Charlize Theron u tajicama i bijelim tenisicama modne kuće Prada - 2 +1 Charlize Theron u tajicama i bijelim tenisicama modne kuće Prada - 1

Revolution 5 opisuju se i kao izuzetno udobne i lagane tenisice pa ne čudi da zbog njih zaboravimo i na najdraže sandale.

Charlize Theron u upečatljivim tajicama i tenisicama - 3 Charlize Theron u upečatljivim tajicama i tenisicama brenda Nike (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju