29. Sarajevo Film Festival okupio je brojna poznata lica iz regije i svijeta, a njihova modna izdanja privlačila su poglede.

Galerija Christy Turlington na otvorenju Sarajevo Film Festivala Christy Turlington na otvorenju Sarajevo Film Festivala Christy Turlington +6 Christy Turlington

Crveni tepih vrvio je dobrom energijom, a glumačkoj ekipi pridružila se i Christy Turlington, američki supermodel i aktivistica, koja i danas osvaja prirodnom ljepotom.

Tijekom devedesetih Christy je bila jedna od ultimativnih zvijezda iz svijeta mode, često proglašavana najljepšom ženom na svijetu.

To dokazuje i njezino sinoćnje izdanje. Dok brojne žene biraju savršeni make-up za crveni tepih, lijepa Christy pojavila se u sasvim prirodnom izdanju – bez trunke šminke.

Christy je za ovu prigodu odjenula efektnu haljinu sastavljenu od dva dijela. Gornji dio zanimljivog uzorka i dubokog dekoltea stvarao je elegantni dojam, a donji dio dolazi u obliku bezvremenske crne suknje i pun je pogodak za crveni tepih.

Christy Turlington na otvorenju Sarajevo Film Festivala Christy Turlington na otvorenju Sarajevo Film Festivala (Foto: PR)

Pomalo alternativnom kroju haljine prijalo je njezino prirodno izdanje. Kosu je svezala u jednostavnu punđu i nasmiješena pozirala fotografima.

Christy Turlington velika je obožavateljica prirodnog looka, što smo imali prilike vidjeti njezinim brojnim pojavljivanjima u javnosti.

Christy Turlington 50 joj je godina tek! Kako danas izgleda jedna od najljepših manekenki svih vremena?

U modernom svijetu nametnutih ideala ljepota i generalnog straha od starenja, lijepa glumica je pozitivan primjer, posebno mladim djevojkama.

Christy Turlington na otvorenju Sarajevo Film Festivala Christy Turlington (Foto: Profimedia)

U galeriji na početku teksta pogledajte još prirodnih izdanja poznatog supermodela.

Christy Turlington na otvorenju Sarajevo Film Festivala Christy Turlington (Foto: Profimedia)

Tihana Lazović: Neboderke u hit boji za otvaranje Sarajevo Film Festivala Tihana Lazović Tihana Lazović na otvorenju Sarajevo Film Festivala Svečana dodjela nagrada 70. Pulskog filmskog festivala +3 Tihana Lazović Trifunović dobila je Zlatnu arenu za glavnu žensku ulogu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju