Supermodel i prije svega brižna majka Cindy Crawford sinoć je okupila cijelu obitelj na "eventu" Omege čije je zaštitno lice već više od 20 godina. U hipnotizirajućoj kreaciji ponovno je pokazala da i u 51. godini izgleda sjajno

Svojom ljepotom i danas ostavlja bez daha.
Supermodel Cindy Crawford sinoć je izašla na pariške ulice u pripijenoj rose gold haljini dugih rukava koja se prelijevala u duginim bojama.

Kreacija koja nas je pomalo podsjetila na svjetlucajuće haljine iz vremena kultnog disko kluba Studio 54, Cindy je pristajala poput druge kože.

Kombinaciju je upotpunila bakrenim metalik salonkama koje se kopčaju oko gležnja i minijaturnom clutch torbicom

Nakon što se prethodnog vikenda zajedno s omiljenim supermodelima Giannija Versacea vratila na piste Milana, Cindy Crawford sinoć je uživala u društvu obitelji na događanju brenda luksuznih ručnih satova Omega, pod nazivom Her Time (u prijevodu, njezino vrijeme).

Kombinaciju je upotpunila bakrenim metalik salonkama koje se kopčaju oko gležnja i minijaturnom clutch torbicom u istoj nijansi.

Naravno, kako ne bi zaboravila na vrijeme, zapešće joj je krasio ručni sat koji se gotovo stopio sa senzualnom kreacijom.

Malo sjajnog make-upa na licu i prirodno raspuštena kosa bili su "točka na i" sinoćnjeg stajlinga.

Podsjetite se i kako je izgledala milanska revija moden kuće Versace na kojoj su se ponovno okupili najbolji supermodeli 90-ih.

A više fotografija prekrasne Cindy donosimo u galeriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju