Cipele u boji kože vizualno produžuju noge i cijelu figuru. Ne čudi stoga što se nalaze u većini ženskih ormara – kako u Hrvatskoj, tako i u svijetu.

Galerija Cipele u boji kože vizualno produžuju noge Mango štikle, 45,99 eura CCC cipele, 39,99 eura +7 Deichmann gležnjače, 24,99 eura

Cipele u boji koži mogu se izvrsno kombinirati za dnevne i večernje prilike – odlično će izgledati uz kratke suknje, duge haljine, elegantne hlače i traperice.

Ako želite vizualno produžiti noge, važno je pronaći model u boji svoje puti. Točnije, važno je pronaći model koje će se stopiti s ostatkom nogu i izgledati gotovo nevidljivo.

Mango štikle, 45,99 eura Mango štikle, 45,99 eura (Foto: Internetske stranice prozvođaća)

Najbolje rezultate postići ćete s klasičnim salonkama koje imaju vrtoglavu potpeticu. No ovaj efekt postići ćete i s cipelama ravnih potplata, s kitten potopeticom ili platformom.

U hrvatskim trgovinama, ali i na webshopovima mogu se pronaći različiti modeli cipela u boji kože. Mi smo odabrali 10 cipela za razne ukuse s efektom vizualnog produživanja nogu koji se prodaju po cijeni od 25 do 80 eura.

Deichmann gležnjače, 24,99 eura Deichmann gležnjače, 24,99 eura (Foto: Internetske stranice prozvođaća)

Uzorak koji obožavamo: 13 haljina u kojima želimo dočekati proljeće Cvjetne haljine popularne su tijekom cijele godine Next, 38 eura C&A, 29,99 eura +10 AD twenty (Europa92), 69,99 eura

Nosit ćemo ih ovog proljeća: 15 hit-suknji za sve ukuse Duge suknje upečatljivog uzorka rado se nose i na hrvatskim ulicama C&A suknja, 24,99 eura H&M suknja, 34,99 eura +12 s.Oliver suknja, 41,99 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju