Vruća čokolada tako dobro paše u hladnim zimskim večerima, a vikend je pravo vrijeme da je se pojača s malo alkohola. Čokoladne tartufe koji podižu raspoloženje idealne za ženska druženja ili kada si jednostavno želite ugoditi pronašli smo u trgovini Primark.

Čini se kao kombinacija iz snova jer riječ je o čokoladnim tartufima s okusom Baileysa od kojih se pravi vruća čokolada. Čokoladnu kuglicu jednostavno stavite u šalicu s vrućim mlijekom, ona će se rastopiti i dobit ćete božanstveno fini topli napitak.

Čokoladni tartufi s Baileysom od kojih se radi vruća čokolada - 2 Čokoladnu kuglicu jednostavno stavite u šalicu s vrućim mlijekom i ona će se rastopiti (Foto: www.primark.com)

Prava je to poslastica za ljubiteljice poznatog likera koji se radi od vrhnja, kakaa i irskog viskija. Uz tartufe u paketu dobijete i šalicu i malu pjenjaču s kojom ćete dobiti savršeno kremastu vruću čokoladu.

Božić u šalici: Zagrebački Cat Caffe pravi najslađe kave s božićnim motivima Cat Caffe - 4 Cat Caffe - 2 Cat Caffe - 3 +9 Cat Caffe - 1

Baileys čokoladne kuglice možete kupiti u trgovini Primark po cijeni od 105 kuna, a možda ćete ih, osim sebi, poželjeti pokloniti i prijateljici ili drugoj dragoj osobi jer čine se kao baš dobar božićni poklon. Što još reći osim - u slast i živjeli!

Čokoladni tartufi s Baileysom od kojih se radi vruća čokolada - 1 Uz tartufe u paketu dobijete i šalicu i malu pjenjaču s kojom ćete dobiti savršeno kremastu vruću čokoladu (Foto: www.primark.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju