Crna boja u našem je podneblju u nekom trenutku dobila status nepoželjne svadbene boje. Vjerojatno ste se i sami nekad zapitali je li u redu da se na nečijem vjenčanju pojavite u crnoj kreaciji.

Galerija Haljina iz Manga stvorena za svečane prigode Pripijena haljina dio je Mangove Capsule kolekcije Haljina iz Manga stvorena za svečane prigode - 8 +4 Cijena haljine je 180 eura

Jedan od razloga zašto je crna bila nepoželjna je njezina povezanost sa žalovanjem, međutim, činjenica je da je crna boja i jedna od najelegantnijih i najsofisticiraniji boja zbog čega su mnoge žene odlučile kršiti pravilo o nenošenju crne boje na vjenčanja i ona je danas čest prizor na svadbenim proslavama.

Svojedobno smo i mi među našim čitateljicama proveli anketu bi li nosile crnu kombinaciju na nečije vjenčanje, a najveći broj glasova dobio je odgovor "Naravno, crna je svečana i elegantna boja primjerena za tu prigodu".

Uzevši u obzir činjenicu da je crna boja većini žena danas prihvatljiv odabir za odlazak na vjenčanje, s vama smo odlučili podijeliti haljinu iz Manga koja nam je zapela za oko kao savršen odabir za razne svečane prigode, među kojima su i vjenčanja.

Pripijena haljina dio je Mangove Capsule kolekcije Pripijena haljina dio je Mangove Capsule kolekcije (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Haljina je dio Mangove Capsule kolekcije predstavljene krajem ožujka, u kojoj je fokus stavljen na sezonu formalnih događanja u mjesecima pred nama.

Na stranici brenda ova duga haljina koja prati liniju tijela opisana je kao elegantan, sofisticiran i laskav komad - siguran pogodak.

Cijena haljine je 180 eura Cijena haljine je 180 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Pripijena haljina bez rukava ima asimetrični dekolte, a osim u crnoj, dostupna je i u ružičastoj boji. No, napominjemo da je u trenutku pisanja teksta ružičasta haljina bila gotovo rasprodana, a dostupne su bile samo veličine L i Xl.

Gotovo rasprodana haljina iz Manga u kojoj svi žele zablistati na proljetnim vjenčanjima Haljina s resama iz Manga je stvorena za odlaske na vjenčanja Mango midi haljina s resama Mango midi haljina s resama +4 Mango midi haljina s resama

Kada je u pitanju crna verzija haljine, ona je dostupna u svim veličinama, a njezina cijena je 180 eura. U galeriji na početku teksta možete vidjeti kako ova elegantna haljina izgleda sa svih strana. Tko zna, možda baš u njoj zablistate na nekoj svečanosti u narednom periodu.

Osim u crnoj, haljina dolazi i u ružičastoj boji Osim u crnoj, haljina dolazi i u ružičastoj boji (Foto: Internetska stranica proizvođača)


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju