Koliko dobro crna kuhinja može izgledati dokazuje dom Danijele Židov koja s obitelji živi u Prelogu u Međimurju. O njezinoj famoznoj kuhinji i kući uređenoj poput jednog velikog dnevnog boravka već smo pisali lani kada se obitelj tek uselila u nju, a sada je tu puno novih, zanimljivih detalja, kao i cvijeće koje je dodatno podignulo kuhinju i osvježilo čitav prostor.

Galerija Danijela Židov iz Preloga svoju crnu kuhinju ukrasila je cvijećem i zanimljivim detaljima - 13 Danijela Židov iz Preloga svoju crnu kuhinju ukrasila je cvijećem i zanimljivim detaljima - 3 Danijela Židov iz Preloga svoju crnu kuhinju ukrasila je cvijećem i zanimljivim detaljima - 2 +13 Danijela Židov iz Preloga svoju crnu kuhinju ukrasila je cvijećem i zanimljivim detaljima

Stil uređenja koji je kombinacija industrijskog i rustikalnog, u domu Danijele Židov savršeno se ogledava u uređenju kuhinje koja na prvu privlači svojom bojom – crnom. Otkako smo lani prvi put pisali o ovoj elegantno i moderno uređenoj kući, Danijela joj je dodala brojne nove detalje.

Danijela Židov iz Preloga svoju crnu kuhinju ukrasila je cvijećem i zanimljivim detaljima - 12 Danijela Židov iz Preloga svoju crnu kuhinju ukrasila je cvijećem i zanimljivim detaljima (Foto: Privatne fotografije)

U kuhinji su tako novost stalak za šalice, cvijeće i teglice na prozoru, a ima i novih, zgodnih dekoracija na policama. Proljetni ugođaj postignut je s cvijećem koje krasi njezinu crnu kuhinju, tu su božuri iz vrta bake Tereze, jorgovani, tulipani, ruže, ljiljani i grane koje je Danijeli ubrala njezina kćerkica.

Danijela Židov iz Preloga svoju crnu kuhinju ukrasila je cvijećem i zanimljivim detaljima - 9 Danijela Židov iz Preloga uredila je svoj dom sa zanimljivim detaljima, poput okruglog ogledala koje podsjeća na sunce (Foto: Privatne fotografije)

Slika nije dostupna Famozna! Kuća u Prelogu u kojoj su crna kuhinja i kupaonica glavne zvijezde

Blagovaonica je dobila zavjese pa je odmah prostor postao 'mekši'. Puno promjena. Dnevni boravak je drugačiji jer su tu sad bijeli jastuci i dodane su slike. Uredili smo hodnik i spavaću sobu. Kupaonica je dobilo vešeraj. Terasu smo složili, mada još nije baš namještena, ali su pločice svima zapele za oko, opisala je Danijela Židov koja fotografije svog divnog dom objavljuje i na svom Instagram profilu dani_j_e_l_a.

Pločice na terasi svima su zapele za oko - 2 Pločice na terasi svima su zapele za oko (Foto: Privatne fotografije)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju