Slingback modeli cipela apsolutni su hit proljetne i ljetne sezone – i u svijetu, i u Hrvatskoj. Potvrđuje to i ponuda novih cipela u hrvatskim trgovinama te na popularnim webshopovima.

Galerija Cipele otvorenih peta i ravnog đona vratile su se u modu Reserved cipele, 29,99 eura Sinsay cipele, 6,99 eura +12 H&M cipele, 29,99 eura

Slavne modne kuće – od Valentina do Guccija – najavile su veliki povratak cipela otvorenih peta na modne piste i u street style kombinacije za proljeće/ljeto 2024. godine.

Iako su se njihovi modeli uglavnom šetali modnom pistom u cipelama visokih potpetica, ovog proljeća nose se i slični modeli ravnog đona. Oni se u Hrvatskoj najčešće prodaju u kategoriji balerinki s otvorenom potpeticom.

H&M cipele, 29,99 eura H&M cipele, 29,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Cipele s otvorenom petom iznimno su fleksibilne jer se mogu kombinirati za dnevne i večernje prilike. Izgledat će lijepo uz traperice i poslovno odijelo, ali i svečanu haljinu, pa ih možete nositi za posao, večernje izlaske i posebne prilike – poput proslave kršenja, pričesti, krizme i vjenčanja.

Fashion Nova cipele, 19,99 eura Fashion Nova cipele, 19,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Bijele i crne modele tih cipela lako ćete spariti uz svako izdanje, no pronaći se mogu i oni u drugim bojama. Posebno efektno izgledat će cipele otvorenih prstiju ukrašene mašnama i kopčama.

Marko Grubnić Marko Grubnić: "Kombinacije za crkvene ceremonije moraju biti prilagođene prigodi i decentne"

Zavirite u našu fotogaleriju s početka teksta i pogledajte naš izbor 15 modela cipela s otvorenom petom i ravnog đona koje se mogu kupiti po cijeni već od sedam do 55 eura.

Next cipele, 41 euro Next cipele, 41 euro (Foto: Internetske stranice proizvođača)

13 haljina već od 13 eura savršenih za proljeće koje svima super stoje Haljine cvjetnog uzorka popularne su u proljeće na hrvatskim ulicama Sinsay haljina, 12,99 eura Reserved haljina, 39,99 eura +10 Mohito haljina, 49,99 eura

Već od sedam eura: 15 modela proljetnih hlača u kojima se osjećamo kao da nemamo ništa na sebi Hlače s elastičnim pojasom nose se ovog proljeća i na hrvatskim ulicama Bershka hlače, 25,99 eura Boohoo hlače, 17,79 eura +12 C&A hlače, 39,99 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju