Kada pričamo o odjeći, uvijek postoje oni neki komadi bez kojih je garderoba nezamisliva. Radi se o modnim klasicima koji su nosivi iz sezone u sezonu i posluže kao spas u danima kada ne znamo što obući.

Svoje mjesto među tim komadima imaju i crne hlače. One nisu rezervirane samo za hladnije doba godine. Mnoge žene nose ih svih 12 mjeseci, a godišnjim dobima eventualno prilagođavaju materijale i krojeve.

S obzirom na to da tijekom toplijih mjeseci nitko ne voli da ga odjeća steže i lijepi se za njega, mnoge žene za proljeće i ljeto biraju laganije materijale i opuštenije krojeve kako bi im na visokim temperaturama bilo što ugodnije.

Slika nije dostupna Boja proljeća: 20 bluza i košulja u svim nijansama ružičaste boje

Trgovine u ponudi imaju takve hlače u cijelom nizu boja, ali svoje mjesto na policama uvijek imaju i crni modeli koji su uvijek tražen komad.

Mi smo pregledali ponudu i izdvojili 20 različitih modela crnih hlača. Svima im je zajednička činjenica da vas zbog opuštenijeg kroja neće stiskati. Međutim, postoje i detalji koji ih razlikuju - u galeriji ćete tako pronaći modele ravnih nogavica, nogavica koje se šire kao i one koje se sužavaju na dnu. Tu su i finije poslovne hlače, kao i ležerniji modeli za uživanje na kavi s prijateljicama.

Slika nije dostupna Klasik nad klasicima: 15 modela lepršavih haljina u svevremenskoj crnoj boji

Oni koji žele uživati u potpunoj udobnosti vjerojatno će izabrati model s elastičnim strukom. U svakom slučaju, svatko može pronaći nešto za sebe tako da je sada vrijeme da zavirite u našu galeriju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju