Popularni američki koncept Black Friday, odnosno Crni petak, posljednjih se godina preselio i u Hrvatsku.

Iako kod nas još uvijek nema borbe i redova po kojima su poznate američke trgovine, mnogi su nestrpljivo čekali ovaj dan popusta, koji je, između ostalog, idealna prilika za početak blagdanskog šopinga.

I dok su neke trgovine snizile dio asortimana, druge su snizile sve što nude na svojim policama. Mi smo izdvojili dio lokacija iz svijeta mode, ljepote i uređenja na kojima danas možete povoljnije šopingirati.

Cijeli C&A asortiman bit će na popustu od 25 posto 9. i 10. studenog Popust od 25 posto na sve: 10 najpoželjnijih sezonskih komada iz C&A

The Ordinary proizvodi na sniženju su cijeli studeni "Molimo, kupujte polako": Hvaljeni i povoljni The Ordinary proizvodi dodatno sniženi

MODA

H&M

Ovaj švedski brend Crni petak obilježava popustom od 20 posto na sve, pa je sada idealna prilika da po povoljnijm cijenama ugrabite neki komad koji vam je do sada ipak bio malo preskup ili novu torbu, donje rublje, pidžamu, poklon za sestru, mamu ili najbolju prijateljicu.

Zara

Omiljena destinacija mnogih zaljubljenica u modu također je pripremila popuste za crni petak. Određeni arikli ovog španjolskog brenda bit će sniženi 50 posto.

Massimo Dutti

Massimo Dutti svoje je kupce obavijestio da će na Crni petak sniziti dio asortimana za 20 posto. Među sniženim proozvodima su kaputi, jakne, hlače, cipele, torbe...

Reserved

Poljski high steeet brand Reserved ovaj je petak odlučio produžiti na cijeli vikend pa popust od 50 posto na odabrane modele traje od četvrtka 28. 11. sve do nedjelje 1. 12.

C&A

U C&A trgovinama od 28. studenog do 1. prosnica traje popust od 50 posto na određene artikle.

Mango

Popularni španjolski brend ima sniženje od 30 posto na cjelokupan asortiman. Popust koji vrijedi do 1. prosinca ostvarujete upotrebom koda BLACK19 na blagajnama.

Deichmann

U Deichmannu su za Crni petak osigurali popust od 20 posto na sve nesnižene artikle. Osim toga, na odabrane artikle do 1. prosinca imaju popust od 30 do 50 posto.

Bershka

Zaljubljenike u Bershkinu ponudu obradovat će popust do 50 posto na određene artikle, kao i 20 posto popusta na obuću.

Stradivarius

Brend Stradivarius za svoje je kupce pripremio popust od 20 posto na određene artike.

Pull&Bear

Popularna španjolska trgovina dobar će dio asortimana sniziti za 20 posto.

Oysho

Oysho, španjolska trgovina specijalizirana za donje rublje i žensku odjeću, svoj je asortiman snizila za 20 posto.

Adidas

Adidas trgovine nude popust od 30 posto na odabrane artikle, dok je u Adidas Outlet trgovinama 20 posto popusta na sve.

LJEPOTA

L'Occitane

Povodom Crnog petka svi mirisni L'Occitane proizvodi sniženi su 15 posto, dok za kupnju iznad 350 kuna popust iznosi 20 posto. Popusti vrijede u L'Occitane trgovinama i web-trgovini www.loccitane.hr 29. i 30. 11. te dodatno samo na webu 2. i 3. 12.

Melvita

Proizvode Melvita možete kupiti na popustu od 10 posto na iznose do 350 kuna te 20 posto ako je potrošeni iznos iznad 350 kuna. Sniženje vrijedi u web-trgovini do 2. prosinca.

Mac

Ljubiteljice proizvoda Mac obradovat će 20 posto popusta na sve proizvode MAC Cosmetic. Popust možete ostvariti na MAC prodajnim mjestima u Zagrebu, Splitu i Dubrovniku, a ponuda se ne odnosi na Viva Glam ruževe i Holiday kolekciju.

Notino

Uz kod blackhr, online parfumerija Notino nudi 20 posto popusta na top brendove. Po povoljnijim cijenama možete kupiti Gucci, Yves Saint Laurent, Hugo Boss, Versace i brojne druge brendove.

Kiehl's

U Kiehlsu na crni petak uz kupnju dva proizvoda dobivate 2 mini proizvoda na poklon; uz kupnju 3 proizvoda dobivate 3 mini proizvoda na poklon, a uz kupnju 4 ili više proizvoda, dobivate 5 mini proizvoda na poklon.

Pink Panda

Pink Panda nudi popuste od 20 pa čak do 70 posto na određeni asortiman.

DM

DM će imati nešto drugačiju verziju ovog petka pa će umjesto Black Fridaya imati Giving Friday, odnosno 29. studenog će pet posto ukupnog prometa donirati udruzi roditelja vitalno ugrožene djece "Kolibrići".

NAKIT

Zaks i Argentum

Povodom Crnog petka Argentum je svoj srebrni nakit snizio 50 posto. Popust vrijedi do 1. prosinca.

U Zaks poslovnicama zlatni nakit i dijamanti sniženi su za 35 posto, srebro je na popustu od 50 posto, a sniženje također vrijedi u svim poslovnicama do 1. prosinca.

UREĐENJE

IKEA

Robna kuća IKEA također ima svoju verziju Crnog petka, pa je njihov petak Happy Friday, a za svoje kupce tim su povodom pripremili 20 posto popusta na tekstile i tepihe. Osim toga imaju i malo iznenađenje u obliku sniženja od 60 posto na određene proizvode. Ponuda je dostupna samo 29. studenog dok traju zalihe.

Jysk

Jysk je za svoje kupce povodom Crnog petka osigurao popust do 70 posto na više od 1500 artikala. Popusti traju do nedjeljue 1. 12. i vrijede za kupovinu u trgovinama i online putem.

Top Shop

Top Shop ima do 90 posto popusta na više od 250 artikala. Naglasili su da se popust odnosi na maloprodajne cijene kao i da se popusti međusobno isključuju i ne zbrajaju.

Tepih Centar

Ako ste planirali kupnju tepiha, povodom Crnog petka Tepih centar snizio je svoje artikle na webshopu do 77 posto, a akcija traje do 1. prosinca.

Emmezeta

Umjesto crnog petka salon namještaja Emmezeta ima pink vikend koji traje od 29. 11. do 1. 12., za vrijeme kojeg su njihovi proizvodi sniženi do 50 posto.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju