Iza nas je četvrtfinalna emisija showa "Ples sa zvijezdama", a nakon predivnih, energičnih i elegantnih koreografija, jedan par morao je napustiti plesni podij.

Galerija Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec i stilist Marko Grubnić Larisa Lipovac Navojec u showu Ples sa zvijezdama +4 Larisa Lipovac Navojec u showu Ples sa zvijezdama - 1

Ovaj put to su bili Tara Thaller i Mateo Cvenić, dok su mjesto u polufinalu osigurali Maja Drobnjaković i Marko Mrkić, Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec, Frano Ridjan i Gabriela Pilić te Marco Cuccurin i Paula Tonković.

I desetu emisiju showa obilježila su, između ostalog, i modna izdanja voditeljice Tamare Loos i članica žirija Franke Batelić i Larise Lipovac Navojec koja je ovu nedjelju zablistala u crvenom.

Za našu plesna koreografkinju stilist Marko Grubnić odabrao je haljinu domaćeg brenda Krie Design iz nove kolekcije koja je napravljena od čiste svile i koja je stvorena za sve dame koje vole biti u centru pažnje.

Larisa Lipovac Navojec i stilist Marko Grubnić Larisa Lipovac Navojec i Marko Grubnić (Foto: Nova TV)

Radi se o haljini koja ima jedan dugi rukav s plisiranim dijelovima, a krasi je i asimetrični rubo s perjem. Marko haljinu kaže da je vrlo osjetljiva, delikatna i elegantna.

Ne znam jesu li ljudi to mogli osjetiti preko ekrana, ali ta svila se baš osjeti uživo, vidi se finoća haljine, upotpunjena je s perjem, kaže stilist koji je opisujući ostatak Larisinog izdanja objasnio da je njemu osobno super Balenciaga đir.

Kada je stajling u pitanju to mi je najdraži moment, rekao je i opisao ostatak Larisinog izdanja.

Primjerice, imala je jednu rukavicu u boji haljine, imala je i visoke čizme u špic u istoj toj boji. Dakle, cijelu tu priču je stajling učinio još modernijom i posebnijom, objasnio je.

Larisino izdanje upotpunio je i Swarovski nakitom. Nosila je ogroman prsten i naušnice kako bi "dodatno podvukli tu glamuroznu crtu".

Women in red od glave do pete je sinoć blistala, bila je baš wow, zaključio je Marko i otkrio djelić Larisine kombinacije koju priprema za polufinale. Za nju priprema jednu jaku boju, potpuno suprotnu od crvene, a ići će i na mega kratku varijantu.

Franka Batelić poput isklesane skulpture u korzetu dostojnom Pariškog tjedna mode Franka Batelić u desetoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u haljini Matije Vuice u osmoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u haljini brenda Zanov +10 Franka Batelić u šestoj emisiji Plesa sa zvijezdama

Dok čekamo nedjelju i nova sjajna modna izdanja u emisiji "Ples sa zvijezdama", u našoj galeriji možete se uvjeriti da je Larisi crvena od glave do pete pristajala kao salivena, ali i prisjetiti se dijela njezinih prijašnjih izdanja. 

Larisa Lipovac Navojec u showu Ples sa zvijezdama Larisa je nosila crvenu haljinu domaćeg brenda Krie Design (Foto: Nova TV)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju