Kada je Alisa pala u zečju rupu i dospjela u neki drugačiji, fantastičan svijet, vidjela je ondje i doživjela svakakva čudesa, bila je to prava ljetna avantura prepričana u slavnoj dječjoj knjizi "Alisa u zemlji čudesa". Čudesna mjesta ne pronalaze se samo u mašti, dokaz za to je i ovaj toliko poseban i neobičan vrt na padini.

Ljepši vrt ni u mašti ne bismo smislili, što je dokaz da stvarnost nekad može biti čak i ljepša od mašte.

Čudesan vrt kao iz Alise u zemlji čudesa - 2 Vrt na padini koji izgleda kao najljepše mjesto iz mašte (Foto: Living4media)

Nalazi se na padini, a prepun je zelenila i cvijeća. Ima tu svakakvog drveća, besprijekorno oblikovanog grmlja, ruža, hortenzija, lavande, a kako je tek zgodna niska živica s cvjetnim gredicama.

Ograda napravljena od bijelih greda vrtu daje rustikalan šarm, ma svaki kutak ovog savršenstva od vrta malo je čudo!

Čudesan vrt kao iz Alise u zemlji čudesa - 3 Ograda napravljena od bijelih greda vrtu daje rustikalan šarm (Foto: Living4media)

Vjerujemo da bi u njemu uživala i junakinja iz knjige Alisa, ali postoji li uopće netko tko ne bi volio prošetati ovim fantastičnim vrtom? O, da, ima i klupicu, pa slobodno možete i sjesti i prepustiti se uživanciji.

Dvorište u Belišću u kojem je medicinska sestra Tünde uredila svaki kutak Medicinska sestra Tünde Jančikić iz Belišća uredila je bajkovito dvorište u kojem se opušta nakon stresnog posla na odjelu intenzivne njege - 11 Medicinska sestra Tünde Jančikić iz Belišća uredila je bajkovito dvorište u kojem se opušta nakon stresnog posla na odjelu intenzivne njege - 6 Medicinska sestra Tünde Jančikić iz Belišća uredila je bajkovito dvorište u kojem se opušta nakon stresnog posla na odjelu intenzivne njege - 20 +21 Medicinska sestra Tünde Jančikić iz Belišća uredila je bajkovito dvorište u kojem se opušta nakon stresnog posla na odjelu intenzivne njege - 22

Pogledajte jedno od najljepših dvorišta u Petrinji koje izgleda poput malog raja Dvorište Vesne Muže iz Petrinje jedno je od najljepših u tom kraju - 16 Dvorište Vesne Muže iz Petrinje jedno je od najljepših u tom kraju - 19 Dvorište Vesne Muže iz Petrinje jedno je od najljepših u tom kraju - 3 +18 Dvorište Vesne Muže iz Petrinje jedno je od najljepših u tom kraju - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju