Tri generacije žena, svaka na svoj način, dio su domaćeg breda Cvit handmande koji je za ove blagdane pripremio neodoljivo ukrašene, ručno oslikane tanjure.

Cvita je djevojčica koja je nedavno napunila godinu dana i brend nosi njeno ime. Njezina mama Aneta komunicira s kupcima i brine se za prodaju, a tu je i baka Anita, kreativka koja štrika i kukiča, ali je i profesorica likovnog zadužena za oslikavanje tanjura.

Cvit handmade ručno oslikani tanjuri nastali su u rujnu i na sebi imaju razne motive, a povodom blagdana dobili su tri nove prigodne verzije.

Tu je i mogućnost slikanja tanjura prema ideji samog kupca, ako želite nešto drugo osim božićnog tria koji su osmislile ove kreativke.

POČETAK PRIČE

A prije nego je nastao Cvit handmade postojao je Cvit&co brend. Cijela priča krenula je kada je Aneta Dobranić u listopadu prošle godine rodila kćer Cvitu.

U tom trenu susrela sam se sa šumom baby proizvoda koji se nude mamama. S druge strane, svatko tko bi došao vidjeti Cvitu htio je donijeti neki poklon.

Tih dana sam dobila nebrojno mnogo poziva s upitom: "Daj mi reci što ti treba, da ne kupim nešto bezveze". I tu se rodila ideja o poklon kutijama Cvit & Co, prisjetila se Aneta koja je porodiljni dopust iskoristila kao jedinstvenu priliku da se ostvari u jednoj potpuno novoj poslovnoj sferi.

Slika nije dostupna Baš kao u "Sam u kući": Grlice prijateljstva mogu se kupiti i podijeliti s bliskom osobom

Koncept sam razvijala nekoliko mjeseci, te sam se odlučila na suradnju primarno s hrvatskim poduzetnicima. Odaziv je bio iznad svih mojih očekivanja, priča.

Aneta, naime, putem prodaje kutije napunjene stvarima za djecu. U njima možete pronaći kozmetiku, igračke, ručnike, posteljinu...

Većina proizvoda dolaze iz hrvatskih poduzeća, a mnogi od njih su ručno izrađeni. Paket možete kreirati sami ili izabrati neku od već posloženih opcija. Osim za svoju bebu, možete je naručiti i kao poklon.

Zelena i crvena smatraju se bojama Božića - 2 Znate li zašto su baš crvena i zelena boje Božića?

ADVENTSKI KALENDAR

Naravno, i Cvit & Co ima svoju božićnu ponudu - adventski kalendar sastavljen od 24 mala poklončića te 25. poklona - Cvit handmade tanjura s ilustracijom snjegovića.

Uz svaki proizvod možete dodati i personaliziranu čestitku čiji sadržaj možete osmisliti sami ili će za vas to učiniti Cvit & Co.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju