Traperice su komad odjeće koji vrlo često, možda i najčešće podijeli zaljubljenice u modu. Mnogi, naime, točno znaju kakav im kroj, duljina i boja pristaju pa se teško odlučuju na promjene. Drugi pak žele probati sve novo što se pojavi na tržištu.

Naravno, pojava nekog novog trenda ne znači da će njegova popularnost trajati dugo. Pojave se tako modeli koji žive jednu sezonu, a onda nestanu s polica trgovina, a pojave se i modeli poput skinny traperica koji godinama ne silaze s trona popularnosti.

Hoćete li nositi ovaj model traperica?

glasova:

Kada su u pitanju aktualni trendovi, u 2021. vraćaju se bootcut traperice. Naziv bootcut odnosi se na oblik nogavica. Kod ovog modela nogavice se počinju suptilno širiti od koljena kako bi se ove traperice lakše nosile na čizme. Također lijepo padaju preko tenisica, ravnih cipela ili cipela s visokom potpeticom, a na području bedara su uske.

Slika nije dostupna Zadarska lipotica: Super skinny traperice uz koje su i tri obična komada dovoljna za top dojam

Slika nije dostupna Od 89 do 199 kn: 10 modela traperica koje će se nositi ovo proljeće

Taj model traperica bio je popularan 90-ih godina prošlog stoljeća pa bi ih u 2021. mogli prigrliti svi modni nostalgičari.

No hoće li se svojom popularnošću uspjeti približiti omiljenim krojevima među kojima su definitivno već spomenute skinny traperice i one mom kroja?

Donna Ida, koja stoji iza istoimenog brenda koji proizvodi traperice, kaže kako u ovoj godini postoji apetit za različitim stilovima traperica. Tako su s njihovih polica planuli bootcut model, a ona misli da razlog leži u mogućnostima kombiniranja jer te traperice izgledaju sjajno na čizme ili štikle u kombinaciji sa sakoom, ali i kombinirane s običnom majicom ili pletenom.

Izgledaju uglađenije od skinny modela, smatra ona.

Slika nije dostupna Model koji se najviše pretraživao: Traperice koje sve više žena obožava nositi

Na kraju se postavlja pitanje kome taj model pristaje. Ida kaže da će dugonoge žene izgledati sjajno u bootcut trapericama jer se radi o kroju koji slavi duljinu nogu, ali dobar su odabir i za niže djevojke jer uravnotežuju siluetu.

Ako niste sigurni da se vidite u ovom modelu, možda je vrijeme da ih idući put ponesete sa sobom u garderobu i provjerite kako stvari stoje.

Ako je vjerovati stručnjacima, bit će popularan model u 2021. godini, međutim najbitnije je kako se vi osjećate u njima dok ih nosite. U našoj galeriji izdvojili smo nekoliko bootcut modela, a njihovo razgledavanje može biti početak donošenja konačne odluke - da ili ipak ne.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju