Ponuda obuće u klasičnim i online trgovinama nikad nije bila veća pa danas svaka žena može pronaći cipele po svom ukusu.

Galerija Street style izdanje Valentine Matošević +0 Street style izdanje Valentine Matošević

Brendovi iz sezone u sezonu lansiraju razne trendovske modele kojima ne možemo odoljeti, ali i nove varijante klasika.

Tako su motociklističke čizmice jedan od tih klasičnih modela koji gotovo svake sezone doživi "makeover", a dizajneri ga nadograđuju raznim elementima.

Valentina Matošević čije odjevne kombinacije možete pratiti na Instagram profilu @letina14 za sebe je odabrala efektne motociklističke čizmice brenda Zara.

Dama iz Zagreba u zimskoj street style kombinaciji Ona nema konkurenciju: Dama iz Zagreba koja voli torbu "pobjednicu"

Ravan model s debelim potplatom ukrašen lancima, kopčama, metalnim ušicama i bisernim perlicama bio je dostupan u crnoj i bijeloj varijanti, a Valentina je svoju kombinaciju nadopunila crnim modelom koji se sjajno složio s odjevnim komadima u ovom street style izdanju.

Street style izdanje Valentine Matošević Street style izdanje Valentine Matošević (Foto: Slaven Janđel)

Motociklističke čizme svakoj kombinaciji daju jedan rock ‘n’ roll štih, neovisno o tome kakvu odjeću odaberete. Ako niste ljubitelji ukrasa na obući, jednostavno odaberite klasičan crni model.

Ove čizmice s vremenom će se mijenjati, pojavljivati se ukrašene novim aplikacijama koje se nekima možda i neće svidjeti, ali jedno je sigurno – nikad neće izaći iz mode jer su zahvaljujući svojoj praktičnosti, nosivosti i prilagodljivosti odjeći stekle status obuće s kojom ne možete pogriješiti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju