Zima je, barem kada su u pitanju temperature, napokon zakucala na naša vrata i donijela nam vrijeme primjerenije razdoblju godine u kojem se nalazimo. Minusi su nas primorali da se okrenemo debljim odjevnim komadima, pogotovo kada su u pitanju jakne i kaputi.

Galerija New Look, 48 EUR Next, 71 EUR H&M, 79,99 EUR +2 Mango, 79,99 EUR

Nedavno smo pisali o trenutačno najpopularnijem modelu kaputa na zagrebačkoj špici i ustanovili kako domaće dame jako vole krznene kapute, s naglaskom na faux fur modele od sintetičkih materijala.

Umjetnu bundicu nosi i Danijela Martinović. Obožavana hrvatska pjevačica na Instagramu je objavila fotografije na kojima pozira u čupavom kaputu svijetle nijanse.

Takav tip kaputa savršen je za sve zimogrozne dame koje se vole zabundati tijekom hladnih dana, ali i za one kojima treba mali odmak od klasike i tradicionalnih štofastih kaputa koji su dugo bili među najtraženijima.

Sve je to promijenio Max Marin kultni teddy model lansiran 2013. godine koji je stvorio pomamu za modelima drukčije teksture.

Ako ste i vi u potrazi za čupavim kaputom koji će vas grijati tijekom zime, zavirite u galeriju i razgledajte nekoliko modela po uzoru na Danijelu Martinović koje smo pronašli za vas.

H&M, 79,99 EUR H&M, 79,99 EUR (Foto: H&M)

30 izdanja sa zagrebačke špice u kojima vlada trenutačno najpopularniji model kaputa Krzneni kaputi na zagrebačkoj špici - 1 Krzneni kaputi na zagrebačkoj špici - 2 Krzneni kaputi na zagrebačkoj špici - 4 +23 Krzneni kaputi na zagrebačkoj špici - 5

Efektan kaput Hane Huljić Grašo košta 36 eura i ima kroj koji pristaje baš svima Hana Huljić Grašo i Ivan Huljić Reserved, 35,99 EUR Reserved, 35,99 EUR +1 Hana Huljić Grašo u kaputu brenda Reserved

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju