Danijela Martinović uvijek privlači pažnju svojim odjevnim kombinacijama – kako za crveni tepih tako i za pozornicu. Hrvatska pjevačica ljubiteljica je elegantnih modnih komada koje laskaju ženskoj silueti.

Galerija Danijela Martinović u haljini Diane Viljevac na koncertu u Zagrebu - 3 Danijela Martinović u haljini Diane Viljevac na koncertu u Zagrebu - 2 Danijela Martinović u haljini Diane Viljevac na koncertu u Zagrebu - 1 +0 Zelena kreacija Diane Viljevac iz kolekcije za jesen / zimu 2023. / 2024.

Danijela Martinović sinoć je održala koncert u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu i otpjevala svoje najveće hitove, i uključujući i novu pjesmu Žena.

Za ovu priliku odbrala je pamtljivu večernju haljinu bez naramenica i nabranog gornjeg dijela u upečatljivoj zelenoj boji koja joj je saliveno pristajala.

Riječ je o haljini iz kolekcije za jesen / zimu 2023. /2024. godine renovirane dizajnerice Diane Viljevac, a koja je odisala hrabrim kombinacijama i unikatnim modelima s ručnom izrađenim detaljima.

Danijela Martinović u haljini Diane Viljevac na koncertu u Zagrebu - 2 Danijela Martinović u haljini Diane Viljevac na koncertu u KD Vatroslava Lisinskog (Foto: Neva Zganec/Pixsell)

U toj kolekciji Diana Viljevac postiže harmoniju sofisticiranog i modernog, a posebice jednostavnim modelima koji igrom asimetrije razbijaju klasičnu siluetu kao i haljinama koje zanimljivim koloritom unose dašak suvremene estetike.

Odvažili smo se na iskorak u našem dizajnu i ponudili dosad najraskošniji haljinu za sve ljubiteljice modela koji izgledaju poput umjetničkih djela!

Posebna boja daje joj dodatni šarm, ali najljepša je na tijelu žene koja osmijehom plijeni pozornost, piše uz fotografiju haljine na Instagramu hrvatske dizajnerice.

Super ideja: Danijela Martinović u divnoj haljini iz H&M-a i naoko nespojivoj košulji Danijela Martinović u haljini iz H&M-a na 17. Pričiginu Danijela Martinović na Pričiginu Danijela Martinović na Pričiginu +2 Haljina iz H&M-a napravljena od recikliranih materijala

Romantična haljina Danijele Martinović: Ovaj kroj pokrenuo je modnu revoluciju Marko Škugor i Danijela Martinović na Cesarici Marko Škugor i Danijela Martinović na Cesarici Marko Škugor i Danijela Martinović na Cesarici +2 Kreacija Christiana Diora

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju