U Zagrebu je održana dodjela glazbene nagrade Cesarica. Pjesma "Mama ŠČ!" grupe Let 3 proglašena je hitom godine, a Cesaricu za hit studenog dobio je duet "Ono nešto".

Galerija Marko Škugor i Danijela Martinović na Cesarici Marko Škugor i Danijela Martinović na Cesarici Marko Škugor i Danijela Martinović na Cesarici +2 Kreacija Christiana Diora

Marko Škugor i Danijela Martinović zajedničkim su snagama napisali tekst za ovu pjesmu, Marko je bio zadužen i za glazbu, a aranžman potpisuje Hrvoje Domazet.

Svoj hit također su i izveli na dodjeli na kojoj je Danijela plijenila pažnju svojom odjevnom kombinacijom. I ovaj put potpisuje ju Danijelina stilistica Barbara Repe koja za nju često bira vintage komade.

Marko Škugor i Danijela Martinović na Cesarici Marko Škugor i Danijela Martinović na Cesarici (Foto: Nera Simic/Cropix)

Tako je i za ovu prigodu pronašla odličnu crvenu haljinu retro kroja koji vizualno odmah asocira na stare modele Christiana Diora s istaknutim strukom i voluminoznim donjim dijelom.

Upravo je njegova kolekcija "Corrolle" iz 1947. godine (poznatija pod nazivom "New Look" koji je smislila Carmel Snow, tadašnja glavna urednica modnog magazina Harper's Bazaar) označila početak prave modne revolucije.

Marko Škugor i Danijela Martinović na Cesarici Marko Škugor i Danijela Martinović na Cesarici (Foto: Nera Simic/Cropix)

Dior je tada predstavio krojeve koji naglašavaju ženske obline, što je u ono vrijeme bilo pomalo šokantno jer su u ženskim ormarima dominirali muški krojevi. Zbog Diora su pune suknje i haljine koje dodaju volumen bokovima postale (i ostale) sinonim za ženstvene i damske odjevne komade.

Kreacija Christiana Diora Kreacija Christiana Diora (Foto: Profimedia)

Svoju damsku haljinu crvene boje Danijela je spojila s efektnim crnim cipelama. Otvoreni model s remenčićima i prorezima ukrašen svjetlucavim pozlaćenim detaljima savršeno se spojio sa ženstvenom haljinom.

Kreacija Christiana Diora Kreacija Christiana Diora (Foto: Profimedia)

Danijela Martinović u kaputu stvorenom za žene koje se vole zabundati na minusima New Look, 48 EUR Next, 71 EUR H&M, 79,99 EUR +2 Mango, 79,99 EUR

Danijela Martinović nosi romantičnu haljinu iz H&M-a kao stvorenu za ljeto Danijela Martinović na promociji knjige Danijela Martinović na promociji knjige Danijela Martinović i Josip Pavić +2 Haljina brenda H&M

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju