U Splitu se održava 17. Festival pričanja priča. Popularni Pričigin održava se u splitskom Domu mladih te nudi čitav niz zanimljivih programa i gostiju.

Galerija Danijela Martinović u haljini iz H&M-a na 17. Pričiginu Danijela Martinović na Pričiginu Danijela Martinović na Pričiginu +2 Haljina iz H&M-a napravljena od recikliranih materijala

Među njima se našla i Danijela Martinović koja je održala autorsku večer pod nazivom Miris Splita.

Pjevačica i autorica autobiografske knjige Tuširanje duše privukla je pažnju svojim emotivnim, iskrenim i duhovitim pričama, ali i zanimljivom odjevnom kombinacijom u kojoj se spajaju dva naoko nespojiva komada.

Danijela Martinović na Pričiginu Danijela Martinović na Pričiginu (Foto: Jakov Prkic/Cropix)

Elegantna haljina i klasična bijela košulja u istom izdanju? Zašto ne? Danijela je dokazala da kombiniranje haljine s drugim odjevnim komadima stvarno može biti efektno modno rješenje.

Danijela Martinović u haljini iz H&M-a na 17. Pričiginu Danijela Martinović u haljini iz H&M-a na 17. Pričiginu (Foto: Jakov Prkic/Cropix)

Odabrala je model komercijalnog modnog brenda H&M iz jedne od njihovih prijašnjih Conscious kolekcija održive mode. Haljina s naramenicama i voluminoznim donjim dijelom napravljena je od recikliranih materijala.

Haljina iz H&M-a napravljena od recikliranih materijala Haljina iz H&M-a napravljena od recikliranih materijala (Foto: H&M)

Vizualno je vrlo upečatljiva zahvaljujući predivnoj zelenoj boji i izvezenim detaljima cvjetnih motiva. Ispod haljine Danijela je nosila klasičnu bijelu košulju s kragnom, a kombinaciju je zaokružila srebrnim salonkama.

Danijela Martinović na Pričiginu Danijela Martinović na Pričiginu (Foto: Jakov Prkic/Cropix)

Danijela Martinović u kaputu stvorenom za žene koje se vole zabundati na minusima New Look, 48 EUR Next, 71 EUR H&M, 79,99 EUR +2 Mango, 79,99 EUR

Romantična haljina Danijele Martinović: Ovaj kroj pokrenuo je modnu revoluciju Marko Škugor i Danijela Martinović na Cesarici Marko Škugor i Danijela Martinović na Cesarici Marko Škugor i Danijela Martinović na Cesarici +2 Kreacija Christiana Diora

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju