Kada postavljaju svakodnevne prioritete, mnoge žene sebe stavljaju na posljednje mjesto. Osjećaju se rastrgano između posla, djece i drugih svakodnevnih obveza, pa je ključno da se uzmu vrijeme za sebe.

Galerija Daria Lorenci Flatz na eventu portala zadovoljna.hr Daria Lorenci Flatz u trapericama iz Zare Panelisti na eventu Vrijeme je ZA mene +1 Daria Lorenci Flatz

Vrijeme je ZA mene bio je i naziv ugodnog druženja u organizaciji portala zadovoljna.hr, koji je sinoć održan ususret Danu žena u Amadria Park Hotelu Capital u Zagrebu.

Na njemu su svoje životne priče i savjete podijelile glumica Daria Lorenci Flatz nutricionistica i trenerica fitnesa Marija Andrijašević, Martina Tuta, poznatija kao Biljkoljupka, specijalistica oftalmologije i optometrije dr. Ajla Pidro i najpoznatiji odgojitelj - Striček Duško.

Panelisti na eventu Vrijeme je ZA mene Panelisti na eventu Vrijeme je ZA mene (Foto: Pavao Bobinac / Zadovoljna.hr)

Vrijeme kada radim nije vrijeme za mene

Niti jedan dan u mom životu nije isti, otkrila je Daria Lorenci Flatz s okupljenim društvom u Zagrebu. Nekad radim po 14 sati, drugi dan spavam, treći dan cijeli dan provodim s obitelji – nema tu nikakvog posebnog recepta.

Jako mi je dugo trebalo da shvatim da vrijeme kada radim nije vrijeme za mene. Vrijeme za mene je moj posao, što zapravo nije vrijeme za mene jer je i to uloga koju obavljamo. Vrijeme s mužem, šetnje, kreativni laboratorij 4Sobe, ja to doživljavam kao vrijeme za sebe jer volim raditi te stvari.”

Daria Lorenci Flatz u trapericama iz Zare Daria Lorenci Flatz u efektnoj i jednostavnoj kombinaciji (Foto: Pavao Bobinac / Zadovoljna.hr)

Hrvatska glumica plijenila je pozornost na tom događanju i svojim modnim izborom. Njezinom ležernom kombinacijom s daškom elegancije dominirao je kroj popularnih traperica koje nose trendseterice diljem svijeta.

Daria Lorenci Flatz nosila je tamnoplave traperice visokog struka s našivenim džepovima na prednjem i stražnjem dijelu te sa širokim nogavicama rašivenog poruba. Riječ je o modelu iz Zare koji se vrlo lako može kombinirati za dnevne i večernje prilike.

Hrvatska glumica iskombinirala ga je uz crop top u bijeloj boji koji je naglasio njezinu vitku figuru i klasične crne salonke. Izdanje je zaokružila s crnim kožnatim remenom sa zlatnom kopčom i efektnim visećim naušnicama.

Kako je bilo na događanju Vrijeme je ZA mene portala zadovoljna.hr pogledajte ovdje.

Zara traperice, 29,95 eura Zara traperice, 29,95 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Daria Lorenci u nježnoj haljini sasvim netipičnoj za ovo doba godine Daria Lorenci na modnoj reviji brenda Duchess Daria Lorenci na modnoj reviji brenda Duchess Daria Lorenci na modnoj reviji brenda Duchess +3 Daria Lorenci na modnoj reviji brenda Duchess

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju