Daria Lorenci Flatz uvijek privlači pažnju svojim modnim odabirima – bez obzira nastupa li na pozornici, pozira li na crvenom tepihu ili je uhvaćena objektivom fotografa u obavljanju svakodnevnih sitnica.

Galerija Daria Lorenci Flatz u haljini Diva Diane Viljevac - 1 Daria Lorenci Flatz u haljini Diva Diane Viljevac - 3 Daria Lorenci Flatz u haljini Diva Diane Viljevac - 2 +0 Haljina Diva u boji senfa Diane Viljevac, 359 eura

Daria Lorenci Flatz mamila je poglede i na ljetnoj zabavi jednog hrvatskog magazina koji je sinoć organiziran u Riverside Gardenu u Zagrebu.

Hrvatska glumica za ovu je priliku odabrala mini haljinu u boji senfa s dubokim V izrezom, naglašenim kratkim "puf" rukavima i asimetričnim porubom.

Daria Lorenci Flatz u haljini Diva Diane Viljevac - 2 Daria Lorenci Flatz u haljini Diva Diane Viljevac (Foto: PR / Petra Ria i Luka Cerovina)

Riječ je o modelu Diva hrvatske dizajnerice Dijane Viljevac koji naglašava ženstvene adute, a koji je idealan za sve vrste izlazaka, kao i svečane prigode.

Daria Lorenci Flaz haljinu je sparila sa zlatnim sandalama povišenim potpetica, a ovo sunčano izdanje zaokružila s nekoliko odgovarajućih komada nakita.

Haljina Diva u boji senfa Diane Viljevac, 359 eura Haljina Diva u boji senfa Diane Viljevac, 359 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Daria Lorenci Flatz: Traperice iz Zare koje tako dobro izgledaju uz štikle Daria Lorenci Flatz na eventu portala zadovoljna.hr Daria Lorenci Flatz u trapericama iz Zare Panelisti na eventu Vrijeme je ZA mene +1 Daria Lorenci Flatz

Daria Lorenci u nježnoj haljini sasvim netipičnoj za ovo doba godine Daria Lorenci na modnoj reviji brenda Duchess Daria Lorenci na modnoj reviji brenda Duchess Daria Lorenci na modnoj reviji brenda Duchess +3 Daria Lorenci na modnoj reviji brenda Duchess

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju