Sinoć je u Zagrebu predstavljena najnovija kolekcija brenda Duchess iza kojega stoje Snježana Schillinger i Antun Tin Brišar. Na reviji je nastupio bend Pravila igre koji je zabavljao brojna poznata lica s domaće javne scene.

Galerija Daria Lorenci na modnoj reviji brenda Duchess Daria Lorenci na modnoj reviji brenda Duchess Daria Lorenci na modnoj reviji brenda Duchess +3 Ivana Lovrić

Poznate osobe plijenile su pažnju svojim odjevnim kombinacijama, a među njima se posebno istaknula glumica Daria Lorenci. Daria je poznata po svojoj jednostavnosti i eleganciji, a takav je dojam stvorila i svojom najnovijom odjevnom kombinacijom.

Na reviju je došla u nježnoj haljini na preklop koja podsjeća na svojevrsni kimono. Maksi haljina u bijeloj boji dolazi sa širokim rukavima i veže se u predjelu struka, a Dariji stoji kao salivena. Posebno je zavodljiva zbog dubokog izreza koji je naglasio noge.

Daria Lorenci na modnoj reviji brenda Duchess Daria Lorenci na modnoj reviji brenda Duchess (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Bez bijelih haljina topliji mjeseci su nezamislivi, stoga je ovo izdanje sasvim netipično za hladnije mjesece u godini pa je u nama probudilo nostalgiju za ljetom.

Detalji uvijek čine razliku i podižu cjelokupno look, a Daria je svoj modni odabir naglasila jednostavnim bijelim sandalama i visećim kristalnim naušnicama.

U galeriji na početku teksta pogledajte što su odjenule druge poznate osobe koje su posjetile reviju brenda Duchess.

Daria Lorenci na modnoj reviji brenda Duchess Ivana Lovrić (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Daria Lorenci Flatz: Sa seta "Kumova" ravno na beauty event u ženstvenoj haljini Daria Lorenci Flatz na eventu Beautyfest by zadovoljna.hr - 3 Daria Lorenci Flatz na eventu Beautyfest by zadovoljna.hr - 1 Daria Lorenci Flatz na eventu Beautyfest by zadovoljna.hr - 2 +3 Beautyfest by zadovoljna.hr u hotelu Esplanade u Zagrebu

Daria Lorenci Flatz: "Suprug Emil i ja smo suborci, ne mogu zamisliti da mi itko bude bliži u životu od njega" Daria Lorenci Flatz Daria Lorenci Flatz - 2 Glumica Daria Lorenci Flatz natječe se u showu 'Ples sa zvijezdama' sa svojim plesnim mentorom Ivanom Jarnecom - 3 +7 Glumica Daria Lorenci Flatz natječe se u showu 'Ples sa zvijezdama' sa svojim plesnim mentorom Ivanom Jarnecom - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju