Iako su mu tek tri godine, David Vida, sin našeg srebrnog nogometnog reprezentativca Domagoja Vide, sigurno će se sjećati velikog slavlja koje je njegovu tati u čast organizirao Donji Miholjac. Mali slatkiš i veseljak David postao je miljenik nacije, a od razdraganih građana dobio je i pokoji poklon. Na proslavi je tako dobio i traktorčić, za kojim je jučer nastala potraga jer je igračka nestala.

Galerija Malena zvijezda u svom traktoru Traktorčić Davida Vide Internet trgovina Agrotoys napravila je personalizirani traktor za malenog Vidu +2 David Vida nakon utakmice između Hrvatske i Rusije

Usred bećarskog veselja i slavlja, koje će stanovnici Donjeg Miholjca zauvijek pamtiti, održanog u utorak u čast Domagoju Vidi, nestao je traktorčić koji je sin našeg nogometaša David Vida dobio na poklon.
Traktor ukrašen crveno-bijelim kockicama i natpisom "VIDA 21", nestao je nakon završetka programa dočeka Domagoja Vide.



Sinoć je na pozornici ostao crveni traktorčić s brojem 21 koji je bio poklon njegovu sinčiću Davidu. Imamo saznanje da je zadnji put viđen na pozornici prilikom raspremanja opreme oko 23:30 te je nakon toga nestao.

Maleni David jako je tužan i plače te ovim putem molimo građane ako imaju neku informaciju da se jave u Turistički ured ili u Grad Donji Miholjac. Nadamo se da ćemo zajedno traktorčić pronaći, vratiti ga i time razveseliti Davida, našu
malenu zvijezdu Svjetskog prvenstva, napisali su na svojoj stranici na Facebooku iz Turističke zajednice Donji Miholjac.

Usred bećarskog veselja i slavlja, koje će stanovnici Donjeg Miholjca zauvijek pamtiti, održanog u utorak u čast Domagoju Vidi, nestao je traktorčić koji je sin našeg nogometaša David Vida dobio na poklon

Srećom, potraga nije dugo trajala jer je traktorčić pronađen u četvrtak ujutro u dvorištu dječjeg vrtića "Pinokio".

Hvala svima koji su se uključili u potragu izgubljenog traktorčića te na taj način pomogli da traktorčić bude vraćen, zahvalili su iz Turističke zajednice. Pogledajte i fotografiju najveće podrške Luki Modriću koja je osvojila više od milijun srca.

 

Traktorčić je dar internet trgovine Agrotoys koja je za malog Davida Vidu napravila specijalno izdanje Vida traktor kako bi uživao u igri na svom posebnom malom traktoru.

Za našeg ponosa i diku, velikog vatrenog Vidu Internet trgovina Agrotoys pripremila je posebno iznenađenje, želja nam je pokloniti 'special edition' Vida traktor za prekrasnog mališana Davida da bezbrižno uživa u igri i vožnji po divnoj nam našoj Slavoniji.

'Special edition' Vida traktor je predan našem junaku, nemamo riječi kojom možemo opisati naš ponos, vi ste za nas prvaci, a Davidu želimo još jednom bezbrižno uživanje u igri, piše na Facebook stranici internet trgovine Agrotoys.eu.

Internet trgovina Agrotoys napravila je personalizirani traktor za malenog Vidu Internet trgovina Agrotoys napravila je personalizirani traktor za malenog Vidu (Foto: Agrotoys)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju