Popularna američka tinejdžerska dramska serija "Dawson's Creek" počela se prikazivati 20. siječnja 1998. godine. Autor Kevin Williamson osmislio je priču o tinejdžeru Dawsonu zaljubljenom u filmove i njegovim prijateljima na temelju svojih tinejdžerskih dana, a nije ni slutio da će serija postići tako velik uspjeh.

Glavnu glumačku ekipu serije čine James Van Der Beek (Dawson), Katie Holmes (Joey), Joshua Jackson (Pacey) i Michelle Williams (Jen). Upravo su oni postigli najveći uspjeh nakon završetka snimanja serije 2003. godine, a posebno se mora istaknuti Michelle koja je do sada već četiri puta bila nominirana za nagradu Oscar.

Tim Pacey ili tim Dawson?

glasova:

Drago mi je što smo bili dio formativnih godina za fanove. Mislim da zato ljudi osjećaju tako veliku povezanost s likovima iz serije. Kada te nešto dotakne tijekom odrastanja, nekako zauvijek ostane s tobom. Ono što dođe do tebe u to vrijeme kada si toliko otvoren i pokušavaš shvatiti tko si, jednostavno ostane dio tebe, kazala je Michelle nedavno za EW.

U nastavku testirajte svoje znanje o seriji "Dawson's Creek" i riješite kviz koji će vam pokazati koliko je zapravo poznajete.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju