Demi Moore bila je jedna od slavnih gošći na 25. izdanju gala večeri An Unforgettable Evening koja podržava rad ženskog fonda za istraživanje raka. Svečano događanje održalo se u Los Angelesu, a gosti su redom zablistali u večernjim toaletama.

Galerija Demi Moore na gala večeri 'An Unforgettable Evening' u Los Angelesu - 5 Demi Moore na gala večeri 'An Unforgettable Evening' u Los Angelesu - 1 Demi Moore na gala večeri 'An Unforgettable Evening' u Los Angelesu - 6 +2 Demi Moore i Melanie Griffith na gala večeri 'An Unforgettable Evening' u Los Angelesu

Demi Moore bila je jedna od ovogodišnjih odlikovanih slavnih osoba te je dobila nagradu za hrabrost. Glumica je na gala večeru došla sa svojom tetom koja je preboljela karcinom dojke te je već 18 godina u remisiji.

Gledam nevjerojatnu hrabrost koju je imala, kao i njezin stav dok se suočavala s tim, a to je bio neustrašiv stav s vjerom, kazala je Demi Moore te dodala kako je duh njezine tete tijekom borbe protiv raka i u remisiji bio zarazan i da je ona za nju bila svjetlo kroz njezin život i karijeru. To joj je svjetlo bilo posebno važno nakon što je 1998. izgubila vlastitu majku Virginiju Guynes, koja je preminula od tumora na mozgu.

Demi Moore na gala večeri 'An Unforgettable Evening' u Los Angelesu - 4 Demi Moore nosi elegantnu crnu haljinu s visokim prorezom (Foto: Profimedia)

Iako nije isti oblik raka od kojeg je umrla njezina majka, Moore je rekla da se oduvijek osjećala odgovornom promicati i surađivati s dobrotvornim organizacijama koje se fokusiraju na rak dojke i otkrivanje lijeka.

Za svečano događanje An Unforgettable Evening održano u hotelu Beverly Wilshire u Los Angelesu, Demi Moore odabrala je elegantnu haljinu minimalističkog, ali opet vrlo efektnog dizajna. Jednostavna crna toaleta bez rukava seže do poda te s desne strane ima visoki raspor koji otkriva bedro.

Glumica se odlučila i za minimalističke crne sandale s prekriženim remenčićima na gležnju i visokom tankom potpeticom, dok je nakit njezinu večernjem outfitu dao malo blještavila i glamura.

Demi Moore na gala večeri 'An Unforgettable Evening' u Los Angelesu - 2 Demi Moore i Melanie Griffith na gala večeri 'An Unforgettable Evening' u Los Angelesu (Foto: Profimedia)

Senzacionalna Demi Moore u haljini koja poručuje "odijevam se po vlastitim pravilima" Demi Moore Demi Moore u svjetlucavoj prozirnoj haljini Demi Moore u svjetlucavoj prozirnoj haljini +0 Demi Moore u svjetlucavoj prozirnoj haljini

Demi Moore: Haljina koju bi na zabavu odjenula rijetko koja 60-godišnjakinja Demi Moore na zabavi Vanity Faira 2024. - 2 Demi Moore na zabavi Vanity Faira 2024. - 1 Haljina Demi Moore izrezana je sprijeda i straga +3 62-godišnja Meg Ryan na zabavi Vanity Faira u cvjetnoj haljini peplum kroja

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju