Demi Moore imala je najbolje društvo na oscarovskom partyju Vanity Faira – došla je sa svoje tri kćeri Rumer, Tallulah i Scout LaRue Willis, te je s njima spremno pozirala pred fotografima.

Galerija Demi Moore na zabavi Vanity Faira 2024. - 2 Demi Moore na zabavi Vanity Faira 2024. - 1 Haljina Demi Moore izrezana je sprijeda i straga +3 62-godišnja Meg Ryan na zabavi Vanity Faira u cvjetnoj haljini peplum kroja

Rumer, Tallulah i Scout LaRue Willis za ovu su priliku odabrale raskošne večernje haljine krinolina kroja koje su na decentan način istaknule njihovu ženstvenu figuru. Njihova majka, pak, odlučila se za nešto odvažnije izdanje.

Demi Moore na partyju Vanity Faira pojavila se u haljini od satena boje čokolade koja je imala dubok izrez sprijeda i straga, a koju je pridržavalo tek nekoliko metalnih lančića.

Demi Moore na zabavi Vanity Faira 2024. - 1 Demi Moore s kćerima na zabavi Vanity Faira (Foto: Afp)

Riječ je o odvažnom kroju bez rukava i naramenica koji ne podnosi nošenje klasičnog donjeg rublja, te bi ga odjenula rijetko koja dama u trećoj životnoj dobi.

Američka glumica stara 62. godine u ovoj odvažnoj kreaciji osjećala se fantastično. Dug porub haljine u potpunosti je sakrio njezin izbor obuće.

Haljina Demi Moore izrezana je sprijeda i straga Haljina Demi Moore izrezana je sprijeda i straga (Foto: Afp)

Haljinu je sparila, pak, s torbicom u boji haljine te nekoliko chunky komada nakita iz Choparda.

Što su ostale uzvanice nosile na partyju Vanity Faira, pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

66-godišnja Sharon Stone na zabavi Vanity Faira 66-godišnja Sharon Stone na zabavi Vanity Faira (Foto: Afp)

Najpopularnija frizura na Oscarima ove godine koja svima dobro stoji Florence Pugh u haljini Del Core - 3 America Ferrera s bob frizurom na Oscarima 2024. Carey Mulligan s bob frizurom na Oscarima 2024. +3 Zendaya s produženim bobom na Oscarima 2024.

92 su joj godine tek! Rita Moreno oduševila na Oscarima u teatralnoj kreaciji Rita Moreno na 96. dodjeli Oscara Rita Moreno na 96. dodjeli Oscara Rita Moreno u haljini brenda Badgley Mischka +1 Badgley Mischka, jesen/zima 2024.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju