Glumica Sarah Jessica Parker danas slavi 55. rođendan, a tim povodom skupili smo deset citata Carrie Bradshaw o životu, prijateljstvu, ljubavi prema sebi i drugima, neodustajanju i nadi na koje se uvijek dobro podsjetiti.

1. Dok se vozimo tom cestom zvanom život, s vremena na vrijeme djevojka će se osjećati pomalo izgubljeno. A kad se to dogodi, treba prestati razmišljati o tome što je moglo ili trebalo biti, zavezati pojas i nastaviti dalje.

Životno je pravilo da sve što si ikada želio dođe one sekunde kada prestaneš to tražiti

2. Možda je prošlost poput sidra, ne da nam naprijed. Možda trebaš otpustiti osobu kakva si bio da bi postao osoba kakva ćeš biti.

3. Možda najbolje što svatko od nas može napraviti jest ne odustati, igrati s kartama koje smo dobili i obogatiti modnim dodacima ono što nosimo.

4. Ne zaboravi zaljubiti se prvo u sebe.

5. Kažu da ništa ne traje zauvijek; snovi se mijenjaju, trendovi dolaze i odlaze, ali prijateljstva nikada ne izlaze iz mode.

Žena u gumenim čizmama na kiši Rečenice kojih se trebate sjetiti kada mislite da život nije fer

6. Neke ljubavne priče nisu epske novele. Neke su kratke priče. No to ne znači da su išta manje ispunjene ljubavlju.

7. Životno je pravilo da sve što si ikada želio dođe one sekunde kada prestaneš to tražiti.

Slika nije dostupna Treba nam malo humora: Duhovite Tisjine ilustracije koje su oduševile Facebook

8. S vremenom sve dođe na svoje mjesto. Do tada, smij se zbrci, živi za trenutak i znaj da se sve događa s razlogom.

9. Najuzbudljivija, najizazovnija i najvažnija veza od svih jest ona koju imaš sa sobom. I ako pronađeš nekoga tko će voljeti onu tebe koju i ti voliš, to je jednostavno fantastično.

Sarah Jessica Parker na snimanju 'Seksa i grada' u kultnoj 'novine' haljini Johna Galliana "Seks i grad": Istina o kultnoj haljini koja je podijelila fanove serije

10. Nekada trebamo prestati analizirati prošlost, prestati planirati budućnost, prestati odgonetavati kako se točno osjećamo, prestati odlučivati što točno želimo i jednostavno vidjeti što će se dogoditi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju