Mnoge zvijezde svojom neprolaznom ljepotom očaravaju svijet te izgledaju fantastično u svakom desetljeću života. Prisjetili smo se kako je deset slavnih ljepotica izgledalo u mladosti i skupili njihove nezaboravne fotografije kada su bile u dvadesetim godinama života.

Galerija Angelina Jolie Monica Bellucci Cindy Crawford +6 Catherine Zeta-Jones

Bez obzira na to bile glumice, pjevačice ili supermodeli, u svijetu zabave fizički izgled uvijek se primjećuje, više nego u bilo kojem drugom poslu. Osim oku ugodna izgleda, bitni su, naravno, i talent, karizma, šarm i ono nešto što vas izdvaja u moru pojedinaca koji žele uspjeti u svijetu glume, glazbe, mode i sličnih područja.

Charlize Theron Charlize Theron (Foto: Profimedia)

Ljepoti nekih slavnih žena teško se nadiviti, a njihova pojava ostavlja bez daha i očarava. I zrelost i mladost imaju svoje prednosti, a mi smo se ovoga puta prisjetili nezaboravnih fotografija slavnih ljepotica iz mladosti.

Mirna Berend: Haljina koja je očitala lekciju o tome kako izgleda vrhunska elegancija Mirna Berend 2014. godine Mirna Berend 2014. na svečanoj gala večeri povodom 50 godina Udruženja manekena Hrvatske u hotelu Westin Mirna Berend i Vedran Mlikota 2001. godine +3 Mirna Berend 2000. godine

U fotogaleriji na početku teksta pogledajte kako su Angelina Jolie, Cindy Crawford, Salma Hayek, Catherine Zeta-Jones, Megan Fox, Jennifer Lopez, Sharon Stone, Monica Bellucci, Jessica Alba i Charlize Theron izgledale prije 15, 20 i više godina.

Catherine Zeta-Jones Catherine Zeta-Jones (Foto: Profimedia)

Sharon Stone Sharon Stone (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju