Većina slavnih žena (barem) jednom u karijeri isprobala je frizuru sa šiškama. Šiške itekako mogu promijeniti izgled što dokazuju i fotografije poznatih dama koje ih nose.

Galerija Slavne žene koje (ne) izgledaju bolje sa šiškama - 5 Slavne žene koje (ne) izgledaju bolje sa šiškama - 3 Slavne žene koje (ne) izgledaju bolje sa šiškama - 4 +6 Beyonce sa šiškama i bez njih  

Frizerski znalci uvijek preporučaju šiške ako želimo izgledati mlađe, a i dobro odrezane šiške mogu izmijeniti izgled lica i istaknuti ono najljepše na njemu. Većina žena može pronaći stil šiški koji će odgovarati njezinom licu i teksturi kose, no nekim ženama ipak bolje pristaje frizura bez šiški.

I slavne dame vole učiniti nešto novo s kosom i isprobati frizuru sa šiškama ili su šiške nosile u ranijoj karijeri, a među njima su i Angelina Jolie, Sofia Vergara, Eva Longoria, Beyonce, Sandra Bullock i druge.

Julia Roberts ove je godine osvježila frizuru i odrezala šiške 10 dokaza da šiške mogu drastično promijeniti izgled

Mila Kunis Frizura koja provjereno pristaje svakom obliku lica i tipovima kose

Kako deset slavnih žena izgleda s i bez šiški pogledajte u fotogaleriji, a koja frizura im bolje pristaje procijenite sami.

Slavne žene koje (ne) izgledaju bolje sa šiškama - 8 Sandra Bullock sa šiškama i bez njih (Foto: Guliver/Cover Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju