Plesačice ulažu puno vremena, rada i truda kako bi dobro izgledale na plesnom podiju i zablistale u punom sjaju. Pritom posežu i za malim trikovima koji istaknu ono najbolje na njima, a koji su to trikovi i kako se priprema za nastup, otkrila nam je poznata plesačica iz Plesa sa zvijezdama Helena Janjušević.

Moj ritual je jako dobra kupka. Lijepo se otvore pore, nakon toga dobra maska za lice, da nahrani najbolje što može i hidratacija kože cijelog tijela. Obavezno moram odraditi piling i onda stavim malo Beach BABE od La PIEL po tijelu. Uvijek se volim hidratizirati i pripremiti kožu za sve što je čeka jer je tu puno i znojenja ispod tog make-upa i zato je trebamo malo nagraditi prije negoli počne cijeli taj dan, rekla je Helena.
Helena Janjušević Helena Janjušević Foto: Nova Studio/ Tibor Marochini
Kako bi dodatno zasjala pod svjetlom reflektora, Helena uvijek poseže za šljokicama. Za to je za nju uvijek tu luksuzno maslac-ulje Beach BABE od La PIELa, od kojeg njezina koža postane blistava u trenu. Ono sadrži hijaluron, brojna ulja, poput arganova, kokosova i orahova, te shea i kakao maslac, koji dubinski hrane kožu i daju joj potrebnu elastičnost. Njegovana koža zrači posebnim sjajem, a proizvodi od La PIELa tu su kako bi to još više naglasili.

Volim kad me lijepo srede. To je stvarno divno jer odjednom postaneš druga osoba. S tim prekrasnim make-upom, velike kose, lijepi kostimi i onda za kraj volim još malo upotrijebiti Glow BABE. On je u spreju i malo se našpricam svugdje – kosa, lice, tijelo. Počneš lijepo sjajiti i doda ti taj jedan brončani pigment zbog kojeg se bolje osjećaš, rekla je Helena.
La PIEL Beach BABE La PIEL Beach BABE Foto: Nova Studio/ Tibor Marochini
Na plesnom podiju tamniji ten kože uvijek je bitan jer svjetla reflektora čine kožu svjetlijom negoli ona jest. Zato plesačice uvijek teže tome da koža izgleda osunčano jer tako djeluje zdravije i sjajnije. S time se slaže i Helena, koja koristi proizvode s brončanim pigmentom kako bi to postigla, posebice kada su u pitanju noge.
Helena Janjušević Helena Janjušević Foto: Nova Studio/ Tibor Marochini
Volim da mi noge lijepo izgledaju i da budu njegovane. S obzirom na to da pričamo o plesu, ipak je to i umjetnost i onda to treba biti i oku lijepo, tako da je svakoj osobi lijepo vidjeti kada je ta noga izražena, kada se vide mišići, kada je to dobar tonus mišića, rekla je Helena i dodala: Svi znamo da kad potamnimo odmah izgledamo i malo mršavije, izduženije i na koncu se bolje osjećaš. Zato je tu dobar Beach BABE sa šljokicama, koji dodatno hidratizira, njeguje i ostavlja taj brončani pigment. Baš da jednu posebnu notu i nekako napravi kao da si s mora došao.
La PIEL Glow BABE La PIEL Glow BABE Foto: Nova Studio/ Tibor Marochini
Osim što proizvode od La PIEL koristi kako bi istaknula svoju njegovanu kožu, oni su za nju idealan ''alat'' i za pokrivanje masnica, kojih u njezinu poslu itekako ima.

Ples nije samo umjetnost, nego i sport. Bude puno masnica i porezotina. Zato je dobar taj brončani pigment, koji prekrije svaku masnicu, porezotinu ili nesavršenost na koži, rekla je Helena.

Iako je tamni ten nešto što volimo vidjeti na sebi, Helena ipak savjetuje da ne bi smjelo sve stati na proizvodima za njegu tijela. Važno je i kretati se jer tako tijelo postaje čvršće i snažnije, a mišići izraženiji.
La PIEL Beach BABE La PIEL Beach BABE Foto: Nova Studio/ Tibor Marochini
Osim što je sport i umjetnost, ja uvijek kažem da je ples i terapija. Izbaciš sve dobro i loše. Zato bih preporučila tjelovježbu, tako da ne ostanemo samo na kremicama jer automatski kako treniraš, bolje se i osjećaš. To je neka moja kombinacija koja me nikad nije iznevjerila, zaključila je Helena.

Uz pravilnu tjelovježbu i odgovarajuće proizvode za njegu tijela poput mazalica za tijelo La PIEL Beach BABE i Glow BABE, koje će istovremeno nahraniti kožu i podariti joj blistav sjaj, u predstojećim toplim danima ponosno ćemo se prošetati gradom i pokazati svoj blistav ten.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom La PIEL po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju