Kao petomjesečno štene križani stafordski terijer Ant u studenom prošle godine stigao je u sklonište Dumovec. Svi su ondje bili oduševljeni njegovom pojavom i uvijek "nasmiješenom" njuškom.

Galerija Devetomjesečni križani stafordski terijer Ant u Dumovcu čeka novi dom - 3 Devetomjesečni križani stafordski terijer Ant u Dumovcu čeka novi dom - 5 Devetomjesečni križani stafordski terijer Ant u Dumovcu čeka novi dom - 6 +2 Devetomjesečni križani stafordski terijer Ant u Dumovcu čeka novi dom  

U Dumovcu nisu niti sumnjali kako će za koji dan Ant pronaći udomitelje, ovakav sav sladak, simpatičan i ekstra pametan psić. Nisu se prevarili, Ant je već sljedeći dan nakon oglašavanja bio rezerviran, no rezervacija je ubrzo otkazana, nisu se kažu uspjeli u obitelji usuglasiti oko novog kućnog ljubimca. Nakon nekog vremena ponovno je pala rezervacija... I odustajanje... i tako još dva puta!

Ant je izrastao u prekrasnog mladog psa koji je unatoč velikim i munjevitim promjenama koje su ga snašle u njegovom kratkom životu ostao nevjerojatno stabilan, veseo i nježan pas

Najzad pojavili su se jednog dana ljudi koji su Antu odlučili pružiti novi dom i odmah (nakon detaljnog intervjua i provjere) odveli ga kući. I vratili ga nakon par dana, kažu nekome u obitelji nije bio dovoljno lijep!?

I evo prije par tjedana ponovo se javljaju novi udomitelji, sve savršeno, sve pet, ode Ant još jednom u "novi dom". Pogađate? Prije dva dana evo ga opet u Dumovcu. Ovaj put je razlog bio "vraćanje psa zbog iznenadnog i novonastalog straha jednog od članova obitelji od takvih 'strašnih' pasa".

Sada je Ant izrastao u prekrasnog mladog psa koji je unatoč velikim i munjevitim promjenama koje su ga snašle u njegovom kratkom životu ostao nevjerojatno stabilan, veseo i nježan pas. Ant je savršen ljubimac, dobar, pametan, odan, zainteresiran za nova znanja, zaigran i maza je do neba.

Crno štene Te tople okice: Šest razloga zašto su crni psi tako posebni

Stari pas Zahvalni "starčeki": Sedam razloga za udomljavanje starijeg psa

Ovaj puta traže se udomitelji koji će znati cijeniti to obilje dobrih osobina koje Ant nosi u sebi i u njemu prepoznati istinskog prijatelja kakav samo jedan pas može biti!

Ant je zaslužio novi, pravi zauvijek dom i vjerujemo da negdje među vama postoji netko tko će Antu pružiti sve to i otvorenog ga srca primiti u svoj dom i svoj život.

Za sve informacije o ovoj kul njuški javite se porukom na Facebook stranici Azila Dumovec ili mailom info@dumovec.hr, a možete ga i osobno doći upoznati u sklonište Dumovec radnim danom od 11 do 13 te od 15 do 17 sati, subotom od 10 do 14 sati i nedjeljom od 10 do 12 sati.

Devetomjesečni križani stafordski terijer Ant u Dumovcu čeka novi dom - 5 Devetomjesečni križani stafordski terijer Ant u Dumovcu čeka novi dom (Foto: www.azilzagreb.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju