Nova kampanja dizajnerice Diane Viljevac oduševljava svježinom i originalnošću. Dizajnerica u godini u kojoj slavi 10 godina rada ne prestaje iznenađivati pa nas je počastila opsežnom i koloristički nadmoćnom kolekcijom modnih dodataka.

Galerija Kolekcija modnih dodataka dizajnerice Diane Viljevac - 8 Kolekcija modnih dodataka dizajnerice Diane Viljevac - 6 Kolekcija modnih dodataka dizajnerice Diane Viljevac - 7 +4 Kolekcija modnih dodataka dizajnerice Diane Viljevac  

Kolekcija donosi novi dizajn torbi u dvije veličine, maloj i srednjoj, te remenje u bojama koje komplimentiraju torbama, ali i haljinama koje već standardno oduševljavaju glamurom i luksuzom.

Diana Viljevac na prvo je mjesto stavila multifunkcionalnost modnih dodataka kako bi svaki od njih mogao biti iskorišten i u dnevnim i večernjim prigodama

Ženama je često teško pronaći modne dodatke koji se savršeno slažu s elegantnim večernjim haljinama, a da su ujedno i iskoristivi u drugim prigodama. U ovoj kolekciji slijedila sam linije dizajna koji me oduševljava, a to su pročišćenost i minimalizam koji ostavljaju dovoljno prostora za jače elemente, u ovom slučaju boje, objašnjava Diana Viljevac.

Kao i u prethodnim kolekcijama, dizajnerica Diana Viljevac na prvo je mjesto stavila multifunkcionalnost modnih dodataka kako bi svaki od njih mogao biti iskorišten i u dnevnim i večernjim prigodama. Podesive ručke koje se mogu i skinuti, decentno istaknut logo u zlatnoj boji i kvalitetna izrada su prvo što primjećujete pregledavajući bogatu ponudu, a ljubiteljice mode posebno cijene prostranost srednje torbe Kate i nježne linije manje torbe Sia.

Nova kolekcija Diane Viljevac Diana Viljevac: Haljine koje mogu biti pravi izbor za vjenčanje i maturalnu večer

Dizajnerica napominje da boje koje su zastupljene u ovoj kolekciji nisu odabrane slučajno. Naime, poznata je po širokoj paleti boja u kojima izrađuje haljine te se mogućnostima takve izrade ističe na našoj modnoj sceni.

Željela sam izraditi modne dodatke koji neće odvlačiti pozornost s osobe i odjeće koju nosi, već će savršeno nadopuniti stajling. Torbe i remenje dolazi u pastelnim bojama poput plave i ljubičaste koje na najbolji način razbijaju monotone outfite, ali tu su i zemljani tonovi koji smiruju jače modne kombinacije, kaže Diana Viljevac.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju