Nakon 10 godina stvaranja Diana Viljevac otvara svoju prvu trgovinu u srcu glavnoga grada. Nova modna oaza smještena je u samom centru Zagreba, u neposrednoj blizini križanja Frankopanske ulice i Ilice te nudi raskošnu selekciju dizajnerske odjeće u mirnom dijelu grada.

 

Novi prostor prostire se na dvije etaže i svojim kupcima priča elegantnu modnu priču besprijekornim konceptom uređenja uz minimalističke detalje koji pružaju osjećaj profinjenosti i dobrodošlice. Prostor je otvoren nježnim, toplim tonovima, umirujućim drvenim linijama, ali dinamično razbijen kontrastnim rješenjima poput industrijskih elemenata, grubljeg poda i crnih detalja.

Nakon 10 godina stvaranja, Diana Viljevac otvara svoju prvu trgovinu u srcu glavnoga grada

Dizajnerski interijer u potpunosti je opremljen namještajem po mjeri kako bi prostor bio ugodan i unikatan. Za složeni zadatak uređenja prostora pobrinula se sama dizajnerica, koja je ljubav prema umjetnosti i kreiranju prenijela i u novootvoreni dućan, a sve kako bi, kao i na svojim modnim kreacijama, stvorila sinergiju estetske privlačnosti, ugodne atmosfere i prostora koji pobuđuje kreativnost. Na obje etaže dominiraju čiste, ravne linije od prirodnih materijala, uz elemente od hrastovine koji su zamišljeni kao baza oko koje se stvara kompletno uređenje. Posebna pozornost posvetila se podovima s efektom neobrađenog betona koji su specijalnim matiranim premazom naglasili kontrast između modernog i klasičnog.

Na gornjoj etaži dominira efektan pult naglašen neobičnim visećim svjetlima koja pružaju toplinu prostoru, a dizajneričina ljubav prema detaljima vidi se i u gotovo nevidljivim frontama koje skrivaju kabine za presvlačenje. Gornji je prostor u potpunosti otvoren prema živopisnoj zagrebačkoj ulici te prostranim izlogom, uređenim s pomno biranim detaljima, daje uvid u dio modnog svijeta koji krije novootvoreni dućan.

Nova kolekcija jesen/zima 2019. Diane Viljevac - 13 Diana Viljevac: Ženstvene haljine idealne za posebne i svečane prilike

Kolekcija modnih dodataka dizajnerice Diane Viljevac - 8 Diana Viljevac: Torbe i remenje za posao, slobodno vrijeme i svečane prigode

Donja etaža skriva pregršt ugradbenih ormara s otvorenim policama koje nenametljivo nude modne dodatke iz prethodnih kolekcija brenda Viljevac. Prostor koji krije dvije kabine dodatno je otvoren zrcalima i pruža komociju i intimu klijenticama koje požele odvojiti svoje vrijeme za isprobavanje najnovijih kreacija Diane Viljevac. Balans dinamičnih i umirujućih linija čini ovaj dizajnerski dućan mjestom idealnim za bijeg od svakodnevice, u prepoznatljivom prizvuku Viljevac estetike. Interijer dućana priklonio se kreativnom izgledu šarmantne zagrebačke ulice, smještene na spoju grada i prirode, koja se posljednjih godina prometnula u centar modnih noviteta u kojoj će poznati dizajn još više doći do izražaja.

Viljevac store u samom srcu Zagreba osim posebnog shopping iskustva svojim će klijenticama pružiti i savjete svog stručnog tima, a zaljubljenice u taj nosivi i elegantni dizajn i dalje će moći sudjelovati u stvaranju svoje savršene haljine po mjeri ili u drugim bojama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju