Infuzija i kava - dva su glavna sastojka tzv intravenozne dijete. Zvijezde se tako ne debljaju, ne moraju jesti, a njihov organizam dobija ono što mu je trenutačno potrebno. Posljedice? O tome baš nitko ni ne govori...


Nekadašnja seks bomba Catherine Zeta-Jones nedavno je svojim zastrašujućim izgledom zaradila nadimak Bones. Iznenađujuća Catherinina težina mnoge je šokirala, osobito jer je velška glumica često puta negativno komentirala hollywoodsku opsesiju vitkošću. 

Posljednja u nizu mršavica Keira Knightley šokirala je svijet svojim novim izgledom koji je prošetala na filmskom festivalu u Torontu, brojni svjetski novinari komentirali su kako je bilo bolno slušati Keiru kad im je na pameti bilo kako bi ju najradije nahranili...

Strogo povjerljivo

Jedna od najbolje čuvanih tajni Hollywooda je tzv. intravenozna dijeta. Slavni dolaze u bolnicu kako bi primili infuziju. Tako se ne debljaju, ne jedu, a dobivaju ono što je trenutačno njihovom organizmu potrebno. Uz intravenoznu dijetu navodno najbolje ide kofein, pa ako vam pogled padne na slavnu osobu s ogromnom šalicom kave u ruci, budite uvjereni kako nije kavomanijak, nego je vjerojatno, upravo prošla intravenoznu dijetu. Kava naime smanjuje apetit i ubrzava metabolizam. 

Kako se u Hollywoodu ipak ništa ne može sakriti, tajna intravenozna dijeta se brzo otkrila. Ipak, iako se o njoj počelo govoriti tek nedavno, navodno se prakticira već dulje vrijeme. 
'Uredno vježbam i zdravo se hranim' kao slogani koje zvijezde izgovaraju u svojim intervjuima, nerijetko skrivaju tu drastičnu mjeru mršavljenja koja se može kratko opisati kao život bez hrane.

I zaključimo - bio bi to još jedan potez često nebuloznog Hollywooda i njegovih stanovnika koji su zbog dobrog izgleda u stanju učiniti baš sve. Mi smo ipak zadovoljnije, zar ne? 


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju