Status holivudske ikone Joan Collins zapečatila je ulogom u popularnoj seriji "Dinastija" jer kada bi se njezin lik Alexis Morell Carrington pojavio na ekranu, nitko drugi u toj sceni više nije postojao. Osim po ponašanju, Alexis je ostala mnogima u pamćenju i zbog raskošnih "outfita". Upravo vam donosimo devet takvih kombinacija zbog kojih su Joan i Alexis postale modne ikone.

Galerija

Legendarna glumica Joan Collins 23. svibnja slavi 86. rođendan. Iza nje je više od 125 televizijskih i filmskih uloga, no zvjezdani status osigurala si je ulogom u svjetski poznatoj seriji "Dinastija". Tumačila je zlicu Alexis Morell Carrington, koja je u seriji imala više različitih prezimena i još više modnih izdanja.

Kada su modne kombinacije u pitanju, nitko nije bio ravan Alexis Carrington Colby

No jedno je sigurno. Za Alexis su postojali samo glamur, raskoš i dramatičnost. Što se tiče modnih kombinacija, nitko joj nije bio ni do koljena. Uvijek je izgledala fenomenalno, a njezini "outfiti" bili su besprijekorni i dio nje. Stvarno je ne bismo mogli ni zamisliti u bilo kakvu drukčijem izdanju.

Zavirite u galeriju i prisjetite se zašto je Alexis bila modna ikona 80-ih godina prošloga stoljeća.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju