Glumica Joan Collins, legendarna Alexis iz serije "Dinastija", bila je gošća na otvorenju obnovljenog humanitarnog dućana hospicijske udruge Shooting Star koji prikuplja donacije za bolesnu djeca koja, zbog svojeg zdravstvenog stanja, imaju ograničeni vijek života. Joan je imala čast otvoriti trgovinu kojoj će glumica i donirati neke predmete iz vlastite garderobe.

Galerija Joan Collins (89 godina) Joan Collins (89 godina) Blythe Danner (80 godina) +7 Holland Taylor (80 godina)

Na otvorenje trgovine u Londonu Joan Collins stigla je u haljini i sakou blijedo ružičaste boje te bež salonkama s visokom potpeticom, a njezina fantastična pojava nimalo ne odaje da će glumica za manje od mjesec dana navršiti 90 godina. Nezaboravna Alexis Carrington Colby iz kultne serije "Dinastija" ni na pragu desetog desetljeća života ne odriče se jakog make-upa, što samo dokazuje da je ostala vjerna sebi i svom glamuroznom stilu, bez obzira na godine.

Joan Collins (89 godina) Joan Collins (89 godina) (Foto: Profimedia)

Glumica Blythe Danner početkom godine snimljena je na plaži na Barbadosu u društvu svoje kćeri, glumice Gwyneth Paltrow, u plavom kupaćem kostimu i šarenom pareu. Teško je povjerovati da je Danner u veljači proslavila 80. rođendan, a isto se može reći i za glumicu Holland Taylor koja je okrugli 80. slavila u siječnju.

Blythe Danner (80 godina) Blythe Danner (80 godina) (Foto: Profimedia)

Sophia Loren s 88 godina i dalje je prava diva, kao i Jane Fonda koja se podvrgla nekim estetskim zahvatima, ali bez obzira na to stari jako dobro i dostojanstveno. I Dame Judi Dench oduševljava nas sa svojih 88 godina, no rekorderka na našoj listi slavnih žena 80 plus koje izgledaju odlično je 91-godišnja Rita Moreno koja u ožujku nije propustila gala događanje Žene godine u organizaciji časopisa Time povodom Dana žena.

Fotografije Helen Mirren pokazuju svu ljepotu dostojanstvenog starenja Helen Mirren Helen Mirren Helen Mirren +3 Helen Mirren

Kraljice! Poznate žene koje izgledaju spektakularno i u sedamdesetima Meryl Streep Diane Keaton Susan Sarandon +7 Diana Ross

U outfitu boje fuksije i šarenom sakou Rita je pokazala da jarke boje mogu nositi žene svih dobnih skupina i da su godine zaista samo broj.

Rita Moreno (91 godina) Rita Moreno (91 godina) (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju