Odjeća progovara o našem stilu i osobnosti, no ukoliko želite da dodatno komunicira i vaše želje, osjećaje ili jednostavno raspoloženje, odličan izbor su inovativne tunike Emmie koje potpisuje dizajnerica Katarina Džale



Poznata hrvatska dizajnerica Katarina Džale osmislila je, u sklopu kolekcije Kate Almighty,  tuniku Emmie - inovativnu, razigranu i jedinstvenu, ali i ženstvenu koja komplimentira  figuri, a nosi baš vašu poruku.

Naime, na prednjici tunike nalazi se proziran džep s porukama poput: In love with myself, This is my story, choose yours, Sjajim gdje god se pojavim, a po želji možete odabrati i neke druge jer imamo pravu riznicu raznoraznih poruka koje samo čekaju da se smjeste u džepu baš vaše Emmie. Dostupne su na hrvatskom i engleskom jeziku, a uz kupnju tunike dobivate dvije poruke.

Emmie dolazi u  tri modela, tamno siva varijanta za pritajeni dojam, black&white elegancija za profinjeni izgled, crvena za razigrani veseli look. Ovaj ženstveni komad odjeće na najbolji način ističe ono lijepo na vama i otkriva ono u vama.

Odaberite svoju poruku, napišite ju na atraktivnom papiru i ubacite u Emmien džep, a svaki dan za vas može započeti s novim raspoloženjem, jer i vaša tunika može biti sanjiva, romantična, nježna, prštava, vesela ili razigrana.

Ako više volite poruke otisnute na materijalu Katarina će vam rado pomoći i dizajnirati ju baš za vas.  Razmišljate o originalnom poklonu za frendicu? Ili za sebe jer baš ste zavrijedili poseban poklon? Naš je prijedlog Emmie – tunika s porukom koju potražite putem web shopa dostupnog na Facebook stranici Kate Almighty (https://www.facebook.com/KateAlmighty).

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju