Svake godine druge nedjelje u svibnju obilježava se Majčin dan. Dan je to na koji odajemo počast našim mamama, ženama koje nas vole bezuvjetno i koje su uz nas u svakom trenutku.

Mame nas donose na svijet, a onda nas svaki dan, unatoč svim izazovima koje život donosi, obasipaju pažnjom i nesebničnom ljubavlju.

Mama je jednostavno mama. Žena bez konkurencije. I to je nešto čega smo svjesni od samog početka. Koliko su mame važne znaju i predškolci iz zagrebačkog Dječjeg vrtića "Malešnica".

Djeca iz zagrebačkog vrtića pričala su s n nama o mamama Djeca iz zagrebačkog vrtića pričala su s n nama o mamama (Foto: Zadovoljna.hr)

S njima smo ne tako davno proveli ugodno jutro razgovarajući o raznim temama. Između ostalog, objasnili su nam zašto vole svoje mame, kako ih razvesele, što mame čini sretnima.

Djeca iz zagrebačkog vrtića pričala su s n nama o mamama Djeca iz zagrebačkog vrtića pričala su s n nama o mamama (Foto: Zadovoljna.hr)

Svojim mamama poručili su da ih vole, da im žele da budu sretne i zdrave i da im oni ne budu zločesti. Što su još rekli pogledajte u našem videu, a svim mamama na ovom svijetu i mi, skupa s njima, želimo sretan Majčin dan!

Jennifer Aniston i Adam Sandler prijatelji su godinama Jennifer Aniston otkrila da joj Adam Sandler i njegova supruga za svaki Majčin dan šalju cvijeće

Samohrana mama Samohrana mama Marija: "Najviše me strah da me jednom neće biti onda kada mu budem trebala"

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju